Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

FOTO! Trei rusoaice s-au dezbracat in centrul Moscovei pentru a-l sustine pe Medvedev

Trei tinere din Rusia s-au dezbracat in centrul capitalei Rusiei, pentru a-si manifesta sprijinul pentru campania anti-bere a presedintelui Dmitri Medvedev.

"Voi rupe hainele de pe mine pentru Putin".

Flash-mobul din centrul Moscovei a fost, de asemenea, organizat prin intermediul unui anunt postat pe principala retea de socializare a Rusiei, Vkontakte.

2011/08/04//346456-02854738.jpg

Tinerele sustinatoare ale lui Medvedev au invitat publicul sa verse berile in caldari, renuntand la cate un articol vestimentar in momentul in care berea atingea un anumit nivel in recipientele puse la dispozitie.

In momentul in care caldarile au fost umplute, fetele au aruncat continutul in canalizare, impartind tricouri cu mesajul "Alegeti, berea sau noi".

Cele trei sustin ca nu au fost platite si nu vor sa joace un rol in campania electorala. Ele au declarat ca au raspuns unui anunt on-line si au decis sa participe la campania anti-bere.

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a condus in perioada mandatului sau o campanie de "dezalcoolizare" a tarii, care a impus reguli stricte care sa reglementeze consumul de alcool. Medvedev a sustinut un proiect de lege care sa clasifice berea drept "bautura alcoolica", pana in prezent fiind incadrata la "alimente".

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Recomandari