Antena Căutare

FOTO: Trimisă acasă pentru o coafură mult prea îndrăzneaţă! Eleva de 13 ani i-a şocat pe profesori

O elevă de 13 ani a reuşit să-şi şocheze profesorii, venind la cursuri cu o frizură mult prea îndrăzneaţă pentru instituţia unde învaţă. Dascălii au luat măsuri şi au trimis-o pe fată acasă, transmiţându-i că nu mai are voie în şcoală cu un asemenea look

O elevă de 13 ani a reuşit să-şi şocheze profesorii, venind la cursuri cu o frizură mult prea îndrăzneaţă pentru instituţia unde învaţă. Dascălii au luat măsuri şi au trimis-o pe fată acasă, transmiţându-i că nu mai are voie în şcoală cu un asemenea look.

Lauren McDowell are 13 ani şi este o fire mai rebelă, care nu ratează niciodată ocazia unei schimbări totale. Aşa s-a întâmplat şi acum când, cu acordul mamei ei, aceasta s-a tuns scurt şi a apelat la un model de "leopard" ca frizură.

"E copilul meu, nu al lor. Nimeni n-ar trebui să-i impună unui om ce să facă. Fiecare face exact ce vrea cu corpul său", a spus revoltată mama fetei excluse.

Minge de foc apărută pe cerul Capitalei! Straniul fenomen a provocat panică printre locuitori! (VIDEO)... A cucerit internetul! Noul deținător al titlului de ''Cel mai scund om din lume'' n-a mai crescut de la un an!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x