Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata un barbat, din cauza anorexiei!

Anorexia este boala care este de regula asociata femeilor. Acestea ajung atat de slabe, incat mor din cauza malnutritiei. Cu toate ca arata foarte rau, femeile se vad grase si din aceasta cauza nu mananca mai nimic. Din nefericire, aceasta boala a ajuns sa ii cuprinda si pe barbati. "Manorexia" distruge vietile a multor tineri, care nu vor sa se mai vada "grasi".

Manorexia

Este boala pe care o dezvolta barbatii obsedati de pierderea constanta in greutate. Actorul Dennis Quaid s-a imbolnavit de manorexie dupa ce a slabit foarte mult pentru a juca in filmul Wyatt Earp. Boala este comuna si printre jockei, care trebuie sa aiba mare atentie la greutatea lor.

Bigorexia

Este o dereglare care se intalneste atat la barbati, cat si la femei. Cei care sufera de aceasta boala sunt obsedati sa aiba muschi cat mai mari si umflati, iar pentru asta folosesc tot felul de medicamente si steroizi. Aceasta imagine nu este modificata in Photoshop.

Wannarexia

Boala de care sufera oamenii care isi doresc sa fie anorexici. Acestia considera ca anorexia este o boala la moda, iar cei care sufera de ea arata foarte bine.

Nanorexia

Este termenul care descrie oamenii obezi, dar care se cred slabi si poarta haine foarte stramte.

Tanorexia

Obsesia de a fi cat mai bronzat. Un bun exemplu care sa ilustreze aceasta afectiune este Donatella Versace, care a fost fotografiata pe o plaja in timp ce se bronza.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3

FOTO! Marea Britanie: O femeie si-a tatuat personajele din Twilight pe tot corpul... Viteza luminii, depasita din nou. Neutrinii sunt mai rapizi si dupa refacerea experimentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x