Antena Căutare

FOTO Vezi imagini cu LUMEA PIERDUTA, aflata la 2.400 m adancime!

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au fost complet uluiti atunci cand si-au dat seama de existenta unei lumi pierdute, aflata la 2.400 de metri adancime langa coasta Antarcticii.

Oamenii de stiinta au descoperit vietati a caror existenta ar fi fost practic imposibil de explicat la o asemenea adancime. Crabii, caracatitele sau stelele de mare isi duc existenta in apropierea unor izvoare termale care imprastie in apa "nori" de fum, ce ridica temperatura apei la peste 350 de grade Celsius, suficient pentru a topi plumbul.

Pentru ca nicio raza de soare nu ajunge la aceste vietati, acestea isi iau energia de la chimicalele emanate de fumul izvoarelor. Cercetatorii au declarat ca descoperirea acestor vietati face mai clara aparitia primelor forme de viata pe Terra, si poate fi cheia care sa rezolve misterul existentei unor forme de viata pe alte planete.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa:Antena3

A calatorit in jurul lumii ca sa-si cunoasca TOTI prietenii de pe Facebook... A fost inventata arma care trage cu bidoane de apa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x