Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Fotografiile de care nimeni nu știa nimic. Imagini INCREDIBILE cu Adolf Hitler în locuri neobișnuite!

Un album care conţine fotografii cu Adolf Hitler şi alţi membri ai Partidului Nazist, ce nu au fost prezentate niciodată în public, va fi pus în vânzare în cadrul unei licitaţii ce va avea loc miercuri

Un album care conţine fotografii cu Adolf Hitler şi alţi membri ai Partidului Nazist, ce nu au fost prezentate niciodată în public, va fi pus în vânzare în cadrul unei licitaţii ce va avea loc miercuri.

Acel album fotografic, descoperit în aprilie 1945 în dormitorul iubitei lui Hitler, Eva Braun, ar putea fi vândut cu un preţ de peste 15.000 de lire sterline (18.340 dolari), afirmă Tim Harper, consultat al casei care organizează licitaţia, C&T Auctions.

Licitaţia va avea loc la Royal Tunbridge Wells, un oraş din comitatul Kent din Marea Britanie.

Adolf Hitler a păstrat un control foarte strict asupra informaţiilor care puteau fi făcute publice, cu scopul de a îşi proteja imaginea şi pe aceea a Partidului Nazist.

”Imaginea lui Hitler, în special fotografiile sale, erau controlate. Ele trebuiau să fie aprobate”, a explicat Tim Harper.

”Imaginile din acest album sunt naturale, relaxate, unele dintre ele sunt amuzante şi în mod categoric nu ar fi primit permisiunea de a fi publicate. Sunt foarte revelatoare”, a adăugat acelaşi specialist britanic, citat de news.ro.

Albumul conţine fotografii în care Hitler apare şi alături de unii dintre ceilalţi lideri nazişti precum Joseph Goebbels, Hermann Göring şi Heinrich Himmler.

Printre ele se află şi imagini cu Hitler care, aflat la bordul unui automobil dintr-o coloană oficială, trece pe lângă o mulţime de oameni care îl aplaudă şi îl salută. O altă imagine îl prezintă pe dictator zâmbind lângă un grup de copii. Simbolul svasticii apare în foarte multe imagini.

Albumul a fost descoperit de fotograful britanic Edward Dean şi prezentatorul TV Richard Dimbleby, care au reuşit să pătrundă în buncărul lui Hitler în aprilie 1945.

Recomandari