Antena Căutare

Fratia secreta a bancherilor de pe Wall Street: Initiere cu filmari de la Lehman Brothers

Fratia bancherilor de pe Wall Street, "Kappa Beta Phi", a organizat pe 13 ianuarie cina anuala de initiere pentru noi membri. in cadrul evenimentului, invitatii au urmarit un film realizat in urma cu cativa ani de fostii angajati ai Lehman Brothers. Surse ale Boolmberg.com au descris in detaliu evenimentul la care au luat parte cei mai importanti directori si bancheri de pe Wall Street.

"Un chel in smoking a intrat in holul hotelului St. Regis din Manhattan, a mormait ceva catre un steward si a fost apoi condus la un lift. A fost urmat de o femeie cu o caciula de blana cat o lustra, apoi de un barbat intr-un pardesiu, care isi umezea buzele in timp ce trecea pe sub tavanul decorat cu heruvimi", au scris jurnalistii Bloomberg in articolul intitulat "Societatea secreta de pe Wall Street initiaza membri cu o filmare de la Lehman".

In acest an, au fost initiati in fratie Josh Harris, senior managing director la Apollo Global Management, si Paul Parker, director de fuziuni si achizitii la Barclays Capital New York. Harris se afla pe locul 655 in topul Forbes al miliardarilor, iar Parker a condus pana in 2008 divizia de fuziuni si achizitii a Lehman Brothers.

Potrivit traditiei clubului, petrecerile de initiere presupun ca "bobocii" sa "distreze" membrii. Astfel, Parker a iesit la rampa cu un scurt film inregistrat cu cativa ani in urma de colegii sai de la Lehman in timp ce umpleau o "capsula a timpului" (enciclopedie de obiecte si/sau informatii cu valoare istorica, avand de obicei rolul de instrument de comunicare cu urmatoarele generatii si cu arheologii, antropologii si istoricii din viitor).

La evenimentul din 13 ianuarie a fost prezent si directorul general al American International Group, Robert Benmosche. Cina servita la eveniment a constat in salata de homar, creveti, friptura de miel, carnati si inghetata cu fistic. Petrecerea a avut loc intr-un hotel de lux, unde o camera poate costa peste 1.000 de euro pe noapte.

Fratia Kappa Beta Phi a fost fondata inainte de crash-ul din 1929 al burselor si i-a avut ca membri pe unii dintre cei mai importanti directori si bancheri de pe Wall Street, precum si oficiali guvernamentali insarcinati cu reglementarea sistemului financiar sau a economiei.

Sursa: Antena3

Cat ne mai rabda planeta?... Mii de fotografii inedite cu John F. Kennedy, vandute la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x