Antena Căutare

Fugi de ele cât te țin picioarele! Topul celor mai rele zodii

Topul celor mai rele zodii, aici găsim zodiile de care trebuie neapărat să ne ferim. Încrezuți, bârfitori, mincinoși și plângăcioși, acestea sunt câteva dintre caracteristicile celor mai rele zodii. Nativii acestor zodii nu fac un calvar din doar viețile oamenilor care îi înconjoară ci reușesc să își complice singur propriile vieți, scrie yve.ro

Topul celor mai rele zodii, aici găsim zodiile de care trebuie neapărat să ne ferim. Încrezuți, bârfitori, mincinoși și plângăcioși, acestea sunt câteva dintre caracteristicile celor mai rele zodii. Nativii acestor zodii nu fac un calvar din doar viețile oamenilor care îi înconjoară ci reușesc să își complice singur propriile vieți, scrie yve.ro

Astrologii au analizat personalitatea fiecărei zodii și au reușit să facă un top al celor mai rele zodii. Dacă vreți să aveți o viață liniștită, citiți sfaturile astrologilor.

SCORPION

Nativa din zodia scorpion de obicei taie și spânzură. Poate acestea sunt cele mai caracteristice cuvinte. Femeia scorpion este foarte secretoasă și suspicioasă în același timp. Crede că ea deține adevărul suprem și nu îi place când este criticată. Ea este iute la mânie și îi place să iasă în evidență prin tot ceea ce spune. De aceea arma ei preferată sunt cuvintele. Sarcastică și răutăcioasă din fire, face orice pentru a-și hrăni orgoliul. Totuși femeia scorpion are o relație specială cu cei apropiați, pe care nu ii bagă în aceeași categorie cu restul oamenilor.

PEȘTI

Activitatea preferată a femeii din zodia pești este să se plângă. Are un talent înnăscut în a face oameni să le fie milă. Este o fire naivă și de aceea nu ii pasă cum se simt oamenii din jurul ei. Se crede mereu marginalizată și ignorată și crede că în viața ei lucrurile nu merg deloc bine. Plânge după o iubire de o vară și se consideră martira iubirii care nu o să își găsească niciodată perechea. Atunci când este nervoasă acționează fără să se gândească, după care încarcă să pună vina pe oamenii din jurul ei. Când este băgată în seamă se simte ca peștele în apă.

FECIOARĂ

Chiar dacă auzind denumirea acestei zodii ne gândim la o femeie cu chip angelic, care are un glas minunat și este liniștită, în viața de zi cu zi femeia fecioară este cea care critică cel mai mult. Răutăcioasă și mereu nemulțumită, reușește să irite persoanele din jurul ei cel mai repede. Aceasta se crede în stare de a da sfaturi oricui și crede că ea a trecut prin toate greutățile vieții. Femeia fecioară este fixistă și nu îi plac schimările, mai ales atunci când cineva i le impune. Îi place să fie propia sa șefă și nu ascultă de sfaturile nimănui. Își ocupă cu mândrie locul în topul celor mai rele zodii.

CAPRICORN

Femeia capricorn este cea pentru care banii și bunurile contează, într-un cuvânt este materialistă. Pentru aceasta cariera este pe primul loc și nici nu vrea să audă de compromisuri. În jurul persoanelor pe care vrea să le impresioneze se poartă ca o snoabă și mereu înflorește adevărul. Abordeaza atitudinea de divă în orice clipă din zi și caută să impresioneze. Pe lângă faptul că este și materialistă este și supărăcioasă, ceea ce o califică în topul celor mai rele zodii.

Citește și:

Îi mâncăm în fiecare zi, fără să le ştim istoria! COVRIGII şi povestea lor zbuciumată... Imagini ȘOCANTE! Doctorița care și-a făcut selfie-uri cu morții din spital a îngrozit întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x