Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Galerie FOTO! A vrut s-o ceară de SOŢIE în cel mai SPECTACULOS mod, dar totul s-a transformat în COŞMAR! E incredibil ce s-a întâmplat

Şi-a anunţat prietenii, a învăţat fiecare părticică din scenariu şi visa la cea mai frumoasă noapte din viaţa lui. Numai că planul bărbatului de a-şi cere în căsătorie jumătatea s-a transformat într-un coşmar. Au fost la un pas de tragedie

Şi-a anunţat prietenii, a învăţat fiecare părticică din scenariu şi visa la cea mai frumoasă noapte din viaţa lui. Numai că planul bărbatului de a-şi cere în căsătorie jumătatea s-a transformat într-un coşmar.

Dim Xiong Chien, un student chinez de 22 de ani, a vrut să-şi surprinda iubita cu o cerere spectaculoasă. A invitat-o pe terenul de sport, în timp ce prietenii lor stăteau în tribună.

În momentul în care fata a spus DA, băieţii au pornit artificiile. N-au luat în seamă faptul că lângă teren se aflau mai mulţi copaci şi, mai rău, chiar sala de sport a campusului. A ieşit un incendiu uriaş, cu flăcări de peste 3 metri.

Pompierii au intervenit rapid, dar pagubele materiale au fost unele însemnate. Chiar dacă nu asta şi-a propus, e clar că proaspeţii căsătoriţi nu vor uita niciodată această noapte.

Recomandari