Antena Căutare

GALERIE FOTO! Are 84 de ani şi prezintă moda pe cele mai mari podiumuri. Cum arată cel mai bătrân fotomodel din lume

Carmen Dell Orefice are 84 de ani şi este un exemplu de graţie şi eleganţă.

Carmen Dell Orefice are 84 de ani şi este un exemplu de graţie şi eleganţă.

A păşit în lumea modei la 15 ani şi de atunci este iubită de toţi fotografii de modă celebri. De-a lungul carierei a strâns peste 250 de imagini de modă din reviste celebre precum Vogue sau din pictoriale exotice realizate în Orientul Mijlociu.

"Modelele din ziua de azi sunt învăţate să meargă într-un fel anume. Totul se învârte în jurul sexului. Le lipseşte eleganţa, totul este vulgar, sunt lipsite de romantism", este de părere manechinul cu o carieră în modeling de mai bine de 70 de ani.

"Nu e atât de complicat să ţii dietă sau să ai grijă de modul în care arăţi. Trebuie să ai o doză de autodisciplină şi să îţi dai seama de ceea ce ai primit de la Mama Natură. Mi-am dorit dintotdeauna, spre exemplu, să fiu mai scundă", a mărturisit Carmen, care la vârsta de 15 ani a apărut pe coperta revistei "Vogue".

Nu a avut noroc în dragoste

În 1950 s-a măritat cu Bill Miles, iar din mariajul lor a rezultat o fată, Laura. La scurt timp după ce a născut mariajul lor s-a destrămat. Nici cu al doilea soţ nu a avut mai mult noroc. S-a căsătorit cu fotograful Richard Heimann apoi a hotărât să se retragă. Când a aflat asta, Richard a divorţat. Cei doi au rămas foarte buni prieteni până 2013 când acesta a decedat.

Carmen a mai fost mireasă şi a treia oară. De data aceasta mariajul a durat 9 ani, dar şi acest a ajuns la final.

În 1980, Carmen s-a logodit cu vedeta de televiziune David Susskind. Din păcate, acesta a decedat înainte să apuce să se căsătorească.

Adio, Eurovision! România nu va participa anul acesta la cel mai mare concurs muzical al Europei. Ovidiu Anton va sta ac... Cum se obținea jobul de.. călău. Ce condiții trebuia să îndeplinești și ce probe se dădeau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x