Căutare Live

Galerie FOTO! Ce AROGANȚE fac bogătașii lumii pe internet! Imaginile sunt incredibile

Există persoane bogate, care continuă să trăiască decent, dar avem parte și de miliardari care se dau în spectacol și se mândresc pe internet cu averea lor

Există persoane bogate, care continuă să trăiască decent, dar avem parte și de miliardari care se dau în spectacol și se mândresc pe internet cu averea lor.

În România, luxul se manifestă prin mașini de fițe, care să atragă domnișoare, avioane private și note de plată imense prin cluburi. Eh, în străinătate, miliardarii fac aroganțe mult mai mari.

Am strâns o galerie foto cu bogătașii lumii care ”se dau mari” pe rețelele de socializare.

Interpretări IMPRESIONANTE! Horoscopul culorilor îţi influenţează viaţa!... Un bărbat depresiv s-a „tratat” înghițind SUTE de obiecte BIZARE! Medicii și-au făcut cruce când au văzut ce este în sto...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri