Antena Căutare

Galerie FOTO: Ce păţesc unele FETE când REFUZĂ cererea în CĂSĂTORIE! Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE

Bărbatul îngenunchează, scoate inelul şi fata spune "DA"! Astea sunt poveştile frumoase! În Pakistan, după un "NU", câteva fete au fost nenorocite pe viaţă. Un simplu refuz le-a desfigurat

Shahnaz Bibi (35 ani) - Arsă cu acid la 25 de ani. N-a suferit nicio operaţie estetică

Bărbatul îngenunchează, scoate inelul şi fata spune "DA"! Astea sunt poveştile frumoase! În Pakistan, după un "NU", câteva fete au fost nenorocite pe viaţă. Un simplu refuz le-a desfigurat.

Fotograful Emilio Morenatti a publicat câteva imagini cu femei desfigurate de bărbaţii cu care n-au vrut să se căsătorească. Atacatorii n-au păţit nimic, protejaţi de-un sistem de neînţeles, dar ele nu vor putea trăi în niciun chip (ce ironie!) fericite!

Arse sau stropite cu acid, fetele reprezintă exemplul DUR, ŞOCANT şi BARBAR al refuzului. Şi vorbim de refuzul de a avea o viaţă nefericită, alături de persoane pentru care nu simt şi nici nu vor simţi nimic mai mult decât dispreţ.

Fără cuvinte! Un bărbat născut orb a fost rugat să deseneze pe o foaie de hârtie ceea ce "vede"... Ce se întâmplă dacă așezi un prosop ud la fereastră și aștepți puțin! Vei vedea efectele instant!...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x