Antena Căutare

Galerie foto. Faceți cunoștință cu superba Katya, modelul care iese din toate tiparele frumuseții clasice!

90-60-90 nu sunt măsurile în care frumoasa Katya Zharcova să se înscrie, însă acest lucru nu o împiedică să fie un model de talie internațională. Chiar dacă  are forme voluptuoase, superba belarusoaică beneficiază de contracte uluitoare.

90-60-90 nu sunt măsurile în care frumoasa Katya Zharcova să se înscrie, însă acest lucru nu o împiedică să fie un model de talie internațională. Chiar dacă are forme voluptuoase, superba belarusoaică beneficiază de contracte uluitoare.

Katya Zharcova este un model plus size din Belarus, actriţa şi producătoare TV. Katya şi-a început carieră în modelling la 14 ani, devenind celebra cu şedinţa foto din 2012 din Plus size Magazin, unde a pozat alături de un model de mărime 36 ea având mărimea 46. Diferenţa a fost uriaşă şi pozele au devenit virale, inspirând femeile plinuţe să se bucure de corpul lor şi să fie mai încrezătoare.

Este primul model plus size din Belarus care a apărut în Cosmopolitan Rusia. A colaborat cu mai multe branduri celebre, încurajând femeile să fie sănătoase şi să nu se supună standardelor de frumuseste promovate de societatea modernă.

De curând, blondina a fost protagonista unui pictorial pentru o cunoscută revistă, iar ecourile specialiștilor au fost peste măsură de apreciative.

Imaginea lui înfricoșează internauții din lumea întreagă. Cum arată bărbatul care poate supraviețui oricărui accident. E... Sărbătoare în Familia Regală! Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au împlinit 20 de ani de căsnicie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x