Antena Căutare

Gemenii sunt puși pe distracție: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița

Nativii din zodia berbec ar trebui să înveţe să ia lucrurile aşa cum sunt, să se adapteze şi să nu mai amplifice lucrurile acolo unde nu e cazul.

Nativii din zodia berbec ar trebui să înveţe să ia lucrurile aşa cum sunt, să se adapteze şi să nu mai amplifice lucrurile acolo unde nu e cazul.

Taurilor le merge bine în plan emoţional, iar asta îi face să fie binedipusi şi să nu bage în seamă răutăţile celor din jur.

Gemenii sunt foarte activi. Se vor implica sută la sută în toate activităţile în care vor fi solicitaţi. Pe seară, distracţia va fi cuvântul de ordine.

Racii spun uneori într-un mod mult prea direct anumitor lucruri pe nume. Dacă ar fi mai diplomaţi, ar evita conflictele şi certurile.

Celor născuţi în zodia leu astrele le sunt favorabile mai ales în plan familial. Se anunţă o zi cu multe surprize la acest capitol.

Fecioarele se vor confrunta cu ceva probleme pe plan sentimental. Ar face bine să nu ezite în a pune lucrurile la punct, însă cu calm.

Balanțele vor avea o vorbă bună pentru fiecare şi îşi vor oferi ajutorul necondiţionat personeleor care le vor cere asta.

Scorpionii vor fi caracterizaţi astăzi de bună dispoziţie. Vor avea şi de ce, veştile pozitive nu îi vor ocoli.

Săgetătorii se vor axa pe rezolvarea problemelor casnice. Nimic nu li se va părea greu de pus la punct.

Capricornii se vor organiza de minune şi vor reuşi să mulţumească pe toată lumea, chair dacă nu vor avea puţine responsabilităţi.

Vărsătorii sunt distraţi, cu capul în nori, însă cu toate acestea vor reuşi să se ridice la nivelul aşteptărilor celor din jur.

Peştii sunt buni comunicatori şi vor fi cei care vor reuşi să aplaneze conflictele izbucnite în plan familial.

ULUITOR: Psihologie pe înțelesul tuturor... Marlon Brando dă numele unei stațiuni de lux de pe o insulă din Pacific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x