Antena Căutare

Gemenii vor fi înconjurați de iubire, iar Racii analizează probleme de suflet! Horoscopul dragostei, în săptămâna 5 - 11 octombrie!

Venus se mută în Fecioară, iar din acest motiv vom oferi mai multe dovezi de iubire. Berbecii sunt puşi pe fapte mari, taurii vor să aibă grijă de persoanele apropiate.

Venus se mută în Fecioară, iar din acest motiv vom oferi mai multe dovezi de iubire. Berbecii sunt puşi pe fapte mari, taurii vor să aibă grijă de persoanele apropiate. Gemenii au parte de multă iubire în cămin, iar racii analizează probleme de suflet.

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 5 - 11 octombrie, la emisiunea "Star Zodiac", de la Antena Stars.

Detalii, pentru fiecare zodie în parte, în materialul video de mai sus!

Urmează o perioadă cu schimbări foarte mari! Află care sunt zodiile cu NOROC la BANI în săptămâna 5-11 octombrie... VIDEO cu doză mare de emoție! Reacția unui bărbat atunci când află că soția este sa însărcinată, după 17 ani de încercăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x