Antena Căutare

Gestul emoționant făcut de o tânără din Iași, după ce s-a trezit din comă. Le-a mulțumit medicilor într-un mod inedit

O tânără din Iași, studentă la Medicină, nu a uitat de cei care i-au salvat viața, la un moment dat.

colaj tanara medici
Gestul emoționant făcut de o tânără din Iași, după ce s-a trezit din comă. Le-a mulțumit medicilor într-un mod inedit | captură video Facebook

Andreea Iordăchescu și-a dorit să-i facă o surpriză echipei medicale care i-a salvat viața acum ceva timp. Tânăra și-a revenit miraculos din comă, iar acum este extrem de recunoscătoare.

Citește și: Cum arată „bunica fitness”. Lesley Maxwell dovedește că nu ești niciodată prea bătrân pentru a arăta bine în costum de baie

Gestul emoționant făcut de o tânără din Iași, după ce s-a trezit din comă

Andreea Iordăchescu este originară din Iași și este studentă la Medicină. Acum doi ani, fata, în vârstă acum de 21 de ani, a trecut printr-o cumpănă cumplită, pentru ca mai apoi să intre în comă profundă.

În anul 2020, tânăra a fost implicată într-un accident cu ATV-ul, în urma căruia s-a rănit destul de serios. Prin februarie, fata plecase la Gura Humorului împreună cu o prietenă, la o plimbare cu mașina de teren.

Cele două s-au răsturnat, într-o râpă, iar ATV-ul s-ar fi prăbușit peste tânără, care a suferit răni grave.

Ea a stat 23 de zile în comă profundă, fără să se știe dacă va supraviețui sau nu. Doar medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost internată, au crezut în ea și au ținut-o în viață.

Astfel, ea s-a trezit din comă după 23 de zile și dorința sa a fost să le mulțumească îngerilor ei păzitori.

Citește și: Descoperirea tulburătoare dintr-un conac abandonat în care maganații lumii dădeau petreceri. O scrisoare a fost găsită pe covoare

Tânăra le-a mulțumit medicilor într-un mod inedit

Întregul moment emoționant a fost viralizat pe pagina de Facebook a spitalului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am 21 de ani și sunt studentă la Medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață. Au luptat pentru mine. În 2020, pe 4 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru.

Nu am avut șansă de viață. Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng.

Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la Medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine”, a transmis Andreea Iordăchescu, notează Antena 3, citată de Fanatik.

Lucian-Eva, managerul spitalului, spune că acest caz poate fi considerat un adevărat miracol.

„Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic.

Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire.

Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reluat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească”, a afirmat medicul.

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul... S-au mutat într-o casă veche de 130 de ani și au primit o scrisoare misterioasă de la fostul proprietar. Ce au putut să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x