Antena Căutare

Grauri beti morti: Pasarile din Constanta au murit dupa ce „s-au imbatat” cu borhot de struguri

Misterul pasarilor descoperite fara viata in Constanta a fost elucidat. Graurii au murit din cauza unei intoxicatii etilice, dupa ce au mancat borhot de struguri, au anuntat expertii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.



Mai multi constanteni au intrat sambata in panica dupa ce au descoperit, pe un teren din apropierea blocurilor in care locuiesc, peste 30 de grauri morti. Oamenii au anuntat imediat autoritatile, speriati ca moartea graurilor ar fi avut de a face cu misterioasele morti aparute in toata lumea.

Cazul a atras si atentia presei, dupa ce mii de pasari au fost gasite fara viata in mai multe zone ale lumii. Dupa miile de zburatoare cu care a "plouat" in statul american Arkansas, de Anul Nou, alte sute de mierle, rate, grauri si vrabii au fost gasite moarte in Louisiana si Kentucky.

In Suedia, 100 de stancute au cazut din cer, iar in Italia, 8.000 de porumbei zac pe strazi. Dupa ploaia de pasari moarte, a urmat episodul pestilor morti din Statele Unite, Brazilia, Noua Zeelanda si Maryland.



Sursa: antena3.ro

Foto: Hepta

SPECIAL: De cati oameni e nevoie sa schimbi un bec in Parlament... NASA a descoperit una dintre cele mai mici planete din afara sistemului nostru solar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x