Antena Căutare

Hainele cu imprimeuri religioase provoaca dispute intre preoti si creatorii de moda

Haina il face pe om pacatos, spun acum fetele bisericesti, dupa ce o noua moda isi face loc in lumea buna: Hainele cu imprimeuri religioase. Inaltii prelati arata cu degetul tinerii care poarta icoane si ingeri pe vesminte. Trendul a fost lansat chiar de marile case de moda pentru aceasta toamna si a prins si la creatorii romani, dar i-a si aprins pe preoti.

Credinta si moda s-au intalnit, in sfarsit. Cea care s-a incumetat sa aduca biserica pe trupul manechinelor este designerul Maria Simion.

Pregateste o colectie intreaga cu vesminte imprimate cu Maica Guadalupe din America de Sud: "Pe mine ma linisteste, asta a fost inspiratia mea, imi da un aer foarte cald si bun cand privesc si o incoana si o creatie care are pe ea asa ceva".

Daca pe ea o linistete, pe unii preoti ii trimite cu gandul la pacat. Spun ca doar preotii au voie sa poarte icoane pe vesminte.

Vedetele nu s-au lasat insa rugate sa o poarte. Intr-o astfel de rochie batuta cu cristale, Giulia a uimit o lume intreaga la evenimentul ZU de saptamana trecuta.

"Mie mi-a placut foarte mult cum i-a venit. Mi s-a parut ca are atitudinea potrivita. A fost cea mai spectaculoasa aparitie de-acolo", a declarat Maria Simion.

Maria Simion n-a inventat pacatul in moda. Alexander McQueen si casa de moda Givenchy au lansat colectii cu sfinti imprimati atat pe rochii, cat si pe tricouri pentru barbati. Cel mai rasunator succes l-au avut designerii de la Dolce & Gabanna care au revolutionat, in aceasta toamna, lumea modei cu o colectie inspirata din mozaicul catedralei Monreale din Sicilia.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un american scapat dintr-un incendiu s-a intors printre flacari sa-si salveze berea... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 27 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x