Antena Căutare

HOROSCOP 21 iunie 2018: Avertisment pentru o zodie: Vei fi crunt de dezamăgită, va da necazul peste tine, iar un vechi prieten te va căuta doar din INTERES!

HOROSCOP 21 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 21 iunie 2018.

HOROSCOP 21 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 21 iunie 2018.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Berbec

Ești obosit și îți stă gândul doar la ceea ce ți-ai programat pentru weekend. Până atunci mai ai, totuși, puțin de lucru. Termină-ți treaba și fugi acasă să te odihneșți.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Taur

Ești dezamăgit, vei avea și un mare necaz. Credeai că un vechi prieten care te caută de ceva timp insistent e interesat de cum mai e viața ta, dar afli că vrea doar să-i faci un serviciu.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Gemeni

Ești gata să faci pasul pentru care te pregăteșți de ceva timp. Indiferent că este vorba despre ceva personal sau profesional, păstrează-ți calmul și acționează conform planului.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Rac

Schimbările care au loc în viață ta te iau prin surprindere. Lucrurile evoluează mult prea repede și ești uimit de toate acestea. Parcă nici nu ți se întâmplă ție...

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Leu

Ai multă treaba azi și nu vrei să fii deranjat de nimeni. Cu toate acestea, există o persoană de care nu reușeșți să scapi. Mereu are ceva de întrebat și te găsește oriunde ai fi.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Fecioara

Iei totul în glumă în această perioada. Eșțt pus pe nazbâtii și farse. Chiar dacă vei fi în centrul atenției și caracterizat drept glumețul grupului, trebuie să știi când să te opreșți.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Balanță

Ai câteva idei de afaceri pe care vrei să le pui în practică, dar nu ai timp și bani. Poți începe doar prin a pune la punct un plan pe care să îl gândești până la cel mai mic detaliu.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Scorpion

Ai atâtea pe cap încât abia mai ai timp să respiri. Cu toate astea, tot nu vei reuși să mulțumești o persoană. Păstrează-ți calmul! Încearcă să nu iei în seama toate răutățile.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Săgetător

Vara îți da energie. Eșți plin de voie bună și optimism. Tocmai ai pus la cale o întâlnire cu prietenii către sfârșitul săptămânii și abia aștepți să ieșiți în natură.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Capricorn

Accepți să te implici într-un proiect chiar dacă știi că o să ai mult de tras până o să aduni roadele. Seară ești anunțat despre o nuntă sau un botez ce va avea loc în familie în curând.

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Vărsător

Te-ai decis să faci o faptă bună care presupune să îți iei o zi liberă de la servici și să și investești niște bani. O să vezi că îți va aduce multe satisfacții...

HOROSCOP 21 iunie 2018 - Pești

În general te deranjează dacă se bagă cineva peste ține la locul de muncă, dar astăzi nu. Te bucuri pentru că ai multe de învățat de la niște persoane cu multă experiență.

Sursă: Ziarul de Cluj

De ce blugii au culoarea albastră! Motivul este de-a dreptul surprinzător... Pericolul din spatele dependenței de jocurile video! Ce s-a întâmplat cu un copil de zece ani, care petrecea OPT ORE în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x