Antena Căutare

Horoscopul care le dă de gol! Cele mai cicălitoare femei, în funcție de zodie

Când vine vorba de cicăleală, zodii se împart în categorii în funcție de sex. V-ați prins, da, ne vom opri la cel feminin, căci, fără să știm de ce (teoretic), reprezentantele sexului frumos sunt cele care vorbesc.

Când vine vorba de cicăleală, zodii se împart în categorii în funcție de sex. V-ați prins, da, ne vom opri la cel feminin, căci, fără să știm de ce (teoretic), reprezentantele sexului frumos sunt cele care vorbesc.

Ei bine, potrivit astrelor, cele mai cicălitoare femei sunt cele din zodia Berbec, Fecioara, Scorpion.

Horoscop: Topul zodiilor cu două feţe! Ei sunt cei care mint şi înşală fără niciun fel de regrete

Femeia Berbec - vorbește mult, muuult, atât de mult încât, uneori, începe să devină simpatică atunci când povestește ce a pățit de dimineață, cum i s-a stricat manichiura sau cum s-a împiedicat în preșul de la ușa vecinului. În dorința lor de a se face auzite, oriunde, oricând, acestea au tendința de a uita să și asculte și, în plus, de a intra în teme pe care nu le stâpânesc foarte bine.

Femeia Fecioară - este, de departe cel mai cicălitor nativ al zodiacului. Veșnic nemulțumită, Fecioara are întotdeauna ceva de comentat, de adăugat sau de remarcat. Pretențiile pe care le ridică în orice context le fac să devină ușor arogante, iar acest lucru poate fi deranjant pentru cei din jur.

Femeia Scorpion - este cea pentru care perfecțiunea înseamnă totul, iar în dorința ei de a face lucrurile bine, ajunge să devină un stres pentru cei din jur. Cunoscută drept cea care oferă "veșnice sugestii", aceasta îi poate agresa pe cei din jur cu agitația de care dă dovadă.

Cântă la chitară și la tobe, în același timp! Uite cum este posibil așa ceva! (VIDEO)... Un copil își face temele în stradă, la lumina diferitelor magazine! O poveste de viață emoționantă și fotografie ce nu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x