Antena Căutare

În luna mai dragostea va pluti in aer! Zodia care își găsește marea iubire

Urmează o perioadă plină de schimbări pentru toate semnele zodiacale. În luna mai, multe dintre acestea vor avea parte de noi provocări pe toate planurile!

Berbec

Pentru tine, luna mai vine cu o schimbare importantă în planul familiei. E posibil să fie nevoie să te muți într-o nouă locuință cu toți membrii familiei și să trebuiască să muncești în plus la casa ta. În fond, ești o persoană care obișnuiește să construiască totul de la zero.

Taur

În mai, vei privi iubirea dintr-o altă perspectivă, cea în care nu vei mai pune tu atât de mult suflet, ci vei lăsa ca persoana de lângă tine să își demonstreze afecțiunea. Decizia ta vine pe fondul unor dezamăgiri care se pare că s-au amplificat în ultima perioadă.

Gemeni

La începutul lunii, e posibil să călătorești într-o destinație exotică la care ai visat de multă vreme. În caz contrar, nu îți face griji că te vei putea plictisi, deoarece o mulțime de prieteni te vor îndemna să iei parte la petreceri și reuniuni.

Rac

Luna mai ți-a rezervat o călătorie spirituală cu scopul de a te regăsi și de a comunica mai mult cu eul tău interior. Ai nevoie de o perioadă de liniște, întrucât ultimele luni au fost destul de agitate pentru tine. Poate ar fi bine să petreci mai mult timp în natură, departe de orice zgomot.

Leu

Dacă până acum îți făceai griji în privința carierei, acum a venit momentul să te gândești și la sănătate. În mai, e posibil să întâmpini câteva probleme la stomac, așa că ai grijă cum te alimentezi și ce regim de viață urmezi.

Fecioară

Mai vine la tine cu un nou început profesional, o nouă provocare menită să îți aducă mai mulți bani și mai multă notorietate. Deși la început s-ar putea să nu îți placă sau să nu fii la fel de încântată, vei vedea că numai prin muncă vei obține și recompensele.

Balanță

În mai, te-ai decis să fii mai îndrăzneață și să cucerești, nu doar să te lași cucerită. Ai ocazia să cunoști oameni noi, cu care reușești să stabilești legături de ordin emoțional. Ești o fire carismatică, așa că vei avea de unde alege.

Scorpion

Atunci când nimic nu merge ca pe roate, e timpul să spui stop și să iei o pauză. Ți-ar prinde bine o vacanță scurtă alături de cei dragi sau o deconectare de la toate problemele cotidiene. Ai tendința să te stresezi prea mult pentru lucruri mult prea superficiale.

Săgetător

În mai, vei comunica mai bine cu partenerul de viață, ba chiar vei reuși să îl faci să gândească exact ca tine. Stabiliți lucrurui importante legate de viitorul împreună și îți place ca tu să organizezi totul în amănunt.

Capricorn

Abia spre sfârșitul lunii mai, e posibil să ai timp liber pe care să îl petreci după bunul plac. Până atunci, axează-te pe proiectele pe care le ai de îndeplinit, deoarece este vorba despre mulți bani la mijloc.

Vărsător

În mai, dragostea va intra ca o săgeată în viața ta și te va ajuta să te mai deconectezi de la muncă. Deși nu te îndrăgostești ușor, îți place să cunoști oameni noi, alături de care să empatizezi. În plus, îți place să fii provocată intelectual la orice întâlnire.

Pești

Mai este o lună frumoasă pentru tine, deoarece vei avea ocazia să îți revezi o rudă îndepărtată, vei munci mai puțin căci vremea te va ține în priză, iar partenerul îți va demonstra prin gesturi mărunte ce însemni pentru el. Ei, ce poate fi mai frumos de atât?

Zodiile care se despart, în scurt timp. Va fi foarte dureros și vor suferi cumplit!... HOROSCOPUL ZILEI 26 APRILIE. Buzunarele pline pentru două zodii: Primesc o sumă mare de bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x