Antena Căutare

 Horoscopul pentru sâmbătă, 18 noiembrie 2017 ! Berbecilor, veți avea de rezolvat probleme financiare!

    Berbec    Zodia Berbec   Revin în discuție cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distracții, dar și pe aspecte de genul facturi, taxe, bunuri patrimoniale.


Berbec
Zodia Berbec
Revin în discuție cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distracții, dar și pe aspecte de genul facturi, taxe, bunuri patrimoniale.
Posibil să fii nemulțumit de faptul că trebuie redus drastic bugetul personal, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urmă celor apropiați din economiile sau veniturile tale. Însă, rezervă-ți momente pentru meditații interioare și încearcă să afli care sunt motivele care te-au adus în situația materială de astăzi.



Taur
Zodia Taur
Finalul acestei săptămâni aduce răsturnări de situație în relațiile parteneriale. Pe de o parte colaboratorii îți cer sprijinul în treburile profesionale. Iar pe de altă parte, partenerul de viață sau rudele îți reproșează faptul că petreci prea puțin timp cu ei, neglijându-ți totodată îndatoririle domestice. Sunt momente bune pentru a pune la punct relațiile cu ceilalți. Totul este să fii deschis la schimbare și la nevoile celor dragi.

Gemeni
Zodia Gemeni
Sâmbătă este bine să-ți finalizezi treburile de rutină, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Alcătuiește planuri în acest sens, astfel încât în următoarele patru săptămâni să-ți fie comod să desfășori activitățile programate. Însă, ferește-te de excese și de a vorbi prea mult despre ține și intențiile tale. Duminică ar fi bine să te relaxezi alături de partenerul de viață sau de rudele dragi.

Rac
Zodia Rac
Finalul acestei săptămâni îți aduce aminte despre iubirile din trecut și astfel vei face tot soiul de scenarii despre cum ar fi fost dacă și cu parcă. A face comparații între atunci și acum este o idee nepotrivită, deoarece acum nevoile tale afective sunt cu totul altele și chiar personalitatea ta este mult schimbată. Fii îngăduitor cu ține însuți și iubește-te așa cum ești! Cei dragi pot vei spre ține numai dacă te deschizi sufletește față de ei și-i accepți așa cum sunt.



Leu
Zodia Leu
Relaxează-te în acest weekend, acasă, alături de membrii familiei. Sunt momente bune pentru a stabili planuri comune de viitor, pentru a primi și oferi sfaturi, pentru a face vizite rudelor sau a primi la ține acasă rude. Folosește-ți forță, generozitatea, strălucirea și creează un mediu ambiant plăcut, liniștit, amuzant pentru toată lumea. Chiar dacă, unii îți vor răspunde altfel decât îți dorești tu, până la urmă vei fi mulțumit de cele realizate în aceste zile.

Fecioară
Zodia Fecioară
Sunt zile excelente pentru a te gândi pe îndelete la planuri de viitor, la felul în care ar fi bine să îți modelezi personalitatea și felul de a gândi. Foarte posibil să gesesti pe cineva de încredere în anturajul apropiat cu care să dezbați toate acestea într-un mod foarte serios și cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar, deoarece interlocutorul tău îți va spune o mulțime de lucruri interesante despre ține și viitorul tău.

Balanța
Zodia Balanța
Sunt posibile discuții importante pe temă veniturilor tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă, cu persoane din anturajul profesional. Se pare că îți vor crește cheltuielile fie pe programe, cursuri de calificare, formare, perfecționare, fie pentru a achiziționa mijloace materiale care să te ajute în rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totuși, gândește-te pe îndelete la toate acestea și selectează ce este prioritar.

Scorpion
Zodia Scorpion
Se pare că pentru sfârșitul acestei săptămâni, tu ți-ai planificat anumite activități strict personale, însă ceilalți îți vor propune cu totul altceva. Este posibil să fii nevoit să urmezi propunerile altora, fie din obligație, fie pur simplu să îi mulțumești pe cei dragi. În orice situație te vei află, fii prudent și evită să ieși prea mult în evidența. Cu puțin efort îți va rămâne suficient timp și pentru a-ți îndeplini dorințele tale.

Săgetător
Zodia Săgetător
Dedică mai mult timp dialogului interior, meditațiilor în locuri sfinte sau participării la seminarii pe teme spirituale. Sunt momente excelente pentru activități personale care să te apropie de divinitate. Astfel chiar dacă alții te îmbie să te alături în disctractii și aventuri, fii ferm și urmează-ți vocea interioară. Te vei simți mult mai bine în singurătate, în locuri încărcate de energie pozitivă sau în grupuri liniștite, orientate spre cele sfinte.

Capricorn
Zodia Capricorn
Prietenii și persoanele din anturajul profesional te vor ajută să vezi vezi situațiile în care ești implicat dintr-o nouă perspectivă. Chiar dacă, la prima vedere ești nemulțumit de cele aflate, dacă ai să te gândești atent, în tihnă vei observă că de fapt sfaturile și informațiile primite sunt în avantajul tău. Pe de altă parte, detașează-te de forfotă cotidiană și odihnește-te mai mult. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, așa încât fii prudent.

Vărsător
Zodia Vărsător
Participarea la evenimente sociale te poate obosi destul de mult. Pe lângă faptul că trebuie să te prezinți onorabil, să îți alegi cuvintele și gesturile cu grijă vor apărea și provocări din partea celorlalți, unele pornind de la fleacuri. Figurile autoritare din preajmă ta îți vor oferi sfaturi utile vizavi de felul în care relationezi în plan socio-profesional. Serile acestui final de săptămâna sunt potrivite distracțiilor alături de cei dragi.

Pești
Zodia Pești
Datorită unor probleme de sănătate este posibil să anulezi o călătorie un seminar la care doreai participi. Activitățile care presupun efort fizic, mental discuțiile cu lume dificil de , așa încât fii prudent discret. Pe de momente bune acest sfârșit de pentru-revizui filozofia de , valoroase, un târg de sezon vizona un spectacol de teatru.
Sursa: astrocafe.ro

Colegii i-au spus că e nebun, au fugit de el și și-au făcut cruce! Planul nebun al medicului care vrea să taie capul unu... Cele ȘAPTE semne care prevestesc SFÂRȘITUL LUMII! „Ca un munte mare, arzând în flăcări, s-a prăbusit în mare și a treia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x