Antena Căutare

Horoscopul zilei! Gemenii vor avea o zi foarte bună. Mai ales la locul de muncă le va surâde norocul

Berbecii sunt îndrăgostiţi şi zâmbesc încontinuu. Starea de bine de acasă se observă şi la serviciu.

Taurii s-au născut pentru a fii conducători. La această concluzie ajung astăzi şi vor începe un proiect personal extrem de ambiţios.

Norocul începe să le zâmbească nativilor Gemeni. Astăzi vor putea câştiga o sumă frumoasă de bani dintr-o investiţie mai veche.

Şi Racii au succes pe toate planurile. Vor avea parte de o zi de milioane, iar partenerul de viaţă

Astăzi Leii se simt singuri şi NU vor să stea în casă. Cea mai bună soluţie ar fi să puneţi mâna pe telefon şi să planificaţi o ieşire în oraş cu prietenii.

Fecioarele trebuie să aleagă între două lucruri care le plac la fel de mult. Tocmai de aceea ziua va fi una destul de dificilă.

Romantici din fire, nativii din zodia Balanţă vor pune la punct o surpriză pentru partenerul de viaţă şi vor avea nevoie de complici.

Scorpionii vor avea parte de o zi bună pentru planuri. Daca aveţi de gând să plecaţi în vacanţă, acum ar fi bine să vă luaţi biletul.

Săgetătorii vor traversa o perioadă cam dificilă din punct de vedere financiar, aşa că ar ar fi bine să se gândească la o soluţie de rezervă.

Capricornii vor fi foarte sociabili astăzi şi vor lega relaţii de prietenie de durată.

Relaţia sentimentală a Vărsătorilor stagnează de o bună perioadă de timp, iar asta îi cam pune pe gânduri.

Iar Peştii sunt mult mai răbdători decât le-ar sta în fire şi reuşesc să aplanaze cu succes conflictele apărute în familie.

Eroul de la Barcelona. N-a vrut să-l lase pe Julian să moară singur. ”Sângele îi curgea din cap. L-am mângâiat pe păr. S... Un trup mic și un suflet mare! O fetiță din București, gest impresionant. A stat mai multe zile pe stradă, cu un cățeluș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x