Antena Căutare

Iubire + bani = Vărsător! Ei sunt norocoșii zilei! Află ce-ți rezervă astrele astăzi!

Vărsătorii sunt norocosii zilei. Sunt iubiti iar afacerile le merg din plin.

Vărsătorii sunt norocosii zilei. Sunt iubiți iar afacerile le merg din plin.

Berbecii întâmpină astazi probleme de natura birocratică. Este recomandat să îşi pastreze calmul pentru că aşa vor rezlva toate problemele.

Taurii sunt cheltuitori şi risca să-si irosească toate economiile în scopuri proprii. Trebuie sa fie prudenti şi cumpătaţi.

Au succes în toate activitatile casnice, Gemenii şi mai mult decat atat îşi fac planuri de viitor cu persoana iubita.

Racii sunt dispusi să faca schimbari radicale în viata lor, mai ales în privinta relatiilor sentimentale. Nu trebuie sa devina foarte selectvi pentru ca risca sa ramana singuri.

Leii vor fi dezamagiti din cauza unei afaceri care nu merge conform asteptarilor.Insa nu trebuie să se descurajeze, astazi nu este o zi bună pentru afaceri.

Nativii Fecioară au prea multe probleme de rezolvat, ar fi bine să se relaxeze mai mult şi să se bucure de compania prietenilor.

Au succes în afaceri dar şi în activitatile desfaşurate pentru camin, Balanţele. Reusesc să faca schimbari majore atat în casa, cat şi în plan financiar.

Scorpionii sunt hotărâti să faca o schimbare în relaţiile sentimentale. Dupa-amiaza vor fi in centrul atenţiei iîntr-o intalnire cu prietenii.

Săgetatorii nu trebuie să-şi planifice treburi importante pentru astazi pentru că este putin probabil să îşi respecte programul. Au nevoie de multă linilşte şi abia apoi lucrurile vor decurge asa cum isi doresc.

Este o zi favorabila investiţiilor şi întalnirilor cu prietenii pentru Capricorni, însa este recomandat să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă.

Varsatorii sunt plini de optimism şi au si de ce! Le merge perfect din punct de vedere financiar dar si sentimental. Spre seara vor primi o veste bună!

Nativii Pești au suficientă energie pentru a face fata tuturor problemelor. Au ambitia să mearga pâna la capat, indiferent de obstacole.

Ce să nu faci NICIODATĂ dacă vrei să ai bani! ZECE sfaturi de preț de la celebra BABA VANGA, Nostradamusul feminin... Punem pariu că nu ştii? 9 din 10 adulţi îl pică! TEST de clasa a II-a: "Care e cel mai lung cuvânt care, citit inve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x