Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 27 mai!

Leii vor avea nevoie de calm, situatiile de astazi le vor pune nervii la incercare. In schimb, sagetatorii vor fi numai un zambet. Vor avea si de ce!

Nativii din zodia berbec dau dovada de corectitudine in relatiile sociale si acest fapt va fi apreciat de anturaj. Pe seara au mari sanse sa se alaega cu ceva bani.

Taurii se vor mobiliza cu greu, nu le va sta gandul la munca, insa de nevoie vor trebui sa rezolve activitatile urgente.

Gemenii se vor alege cu niste bani din proiecte de la care isi luasera gandul. Un prieten le va face o oferta tentanta de afaceri. .

Racii vor face tot posibilul sa aiba rezultatele asteptate la serviciu, tocmai de aceea isi vor dedica intreaga zi proiectelor profesionale.

Leii sunt conflictuali si acest fapt le poate produce probleme in mediul social. N-ar strica sa fie mai calmi si mai cumpatati.

Fecioarele vor fi binedispuse si toate planurile de pe ordinea de zi le vor iesi exact cum le-au gandit.

Balantele vor fi energce si nu le va scapa niciun lucru din vedere. Se vor bucura de multe succese.

Scorpionii n-ar trebui sa-si asume mari responsabilitati astazi, forma in care se afla nu ii va ajuta. Pe seara vor avea ceva surprize placute.

Sagetatorii, in schimb, au un tonus de invidiat si vor face fata cu brio tuturor provocarilor de peste zi.

Neintelegerile nu ii vor ocoli astazi pe nativii capricorni. Noroc de calmul lor, datorita caruia vor reusi sa mai detensioneze situatiile neplacute.

Varsatorii vor avea o zi incarcata. Agitatia din timpul zilei va fi inlocuita pe seara cu multa relaxare.

Nativii pesti vor cauta nod in papura celor din jur si nu e de mirare ca anumite persoane se vor simti lezate de aceasta atitudine.

Cum a devenit PEPSI a saptea putere maritima mondiala: 17 submarine, un crucisator, o fregata, un distrugator!... Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x