Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 28 mai!

Zi buna pentru lei! Niciun ceas rau in acasta zi de marti, numai ceasuri favorabile lor la serviciu. Sagetatorii, in schimb, vor fi greu de multumit.

Berbecii sunt autoritari si directi cu partenerii de afaceri si bine fac. In acest fel se vor asigura ca proiectele demarate vor iesi asa cum au planuit.

Pentru tauri se previzioneaza o zi cu multe intamplari placute la serviciu. Rezultatele bune din ultima vreme atrag o promovare.

Gemenii vor avea o zi buna, mai ales in plan profesional. Vor primi raspunsuri mult asteptate referitoare la niste proiecte.

Racii una zic si alta fac. Sunt inconsecventi, iar acest fapt nu le poate aduce lucruri pozitive.

Leii traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere emotional. Linistea de la acest capitol le da energie pentru a gasi solutiile optime proiectelor profesionale.

Fecioarele sunt mult prea analitice si suspicioase in ceea ce priveste relatia de cuplu si risca sa aiba parte de tensiuni inutile. Mai multa relaxare e binevenita.

Balantele vor avea de luat hotarari importante familiale. Ar fi indicat sa se sfatuiasca cu aropiatii pentru a nu da gres.

Scorpionii isi vor aloca o buna parte din timp terminarii unui proiect important. Sunt intr-o forma buna, asa ca vor avea succes in cele intreprinse.

Sagetatorii vor fi greu de multumit. Nimic nu se va ridica la nivelul asteptarilor lor, asadar tensiunile si disputele vor fi greu de evitat.

Capricornii se vor stradui sa obtina mai mult din punct de vedere profesional. De aceea si implicarea lor in proiectele de la birou va fi una maxima.

Varsatorii vor fi cu zambetul la purtator si mai toata ziua pusi pe glume. Ar fi spre binele lor totusi sa trateze situatiile serioase ca atare.

Pestii sunt muncitori si vor fi motorul in activitatile de astazi. Reusitele nu vor intarzia sa apara.

Horoscopul zilei, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce iti rezerva astrele pe 28 mai!... Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: "Vreau sa fiu profes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x