Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 17 octombrie!

Nativii berbeci vor afla informatii pretioase referitoare la un proiect in desfasurare. Asta le va da incredere ca vor reusi in ceea ce si-au propus. Taurii vor fi caracterizati de calm si vor sti cum sa detensioneze situatiile aprinse din mediul profesional. Vor fi responsabili cu voia buna.

Gemenii numai de liniste nu vor avea parte. Programul incarcat ii va face sa fie agitati si sa creeze haos in jurul lor.

Racii vor fi responsabili cu bunadispozitie. Umorul lor va reusi sa aduca zambetul pe chipurile celor din jur.

Leii sunt neconventionali si ii vor surprinde pe cei din jur cu ideile lor atipice. Pe seara, ii asteapta vesti bune legate de familie.

Fecioarele isi vor tine nemultumirile pentru ele, vor trece cu vederea multe nereguli si asta pentru a se bucura de o zi linistita.

Balantele, din pacate, nu se vor bucura de o zi linistita. Irascibilitatea de care vor da dovada le va face sa spuna vrute si nevrute si sa produca valva in jurul lor.

Scorpionii vor avea de castigat datorita rabdarii lor. Vor avea parte de situatii neasteptate favorabile lor si vor fi protagonistii unor intamplari la care nici macar nu se mai gandeau.

Sagetatorii vor fi cu capul in nori si cu greu se vor putea concentra asupra treburilor serioase.

Capricornii nu se vor da batuti in demersurile profesionale, chiar daca se vor ivi destule obstacole in calea lor. Vor avea succes in cele din urma.

Varsatorii sunt dinamici, plini de energie si vor obtine rezultate excelente cele intreprinse.

Disciplina ii va caracteriza pe pesti. Nu se vor abate de la cerintele profesionale ala celor din jur si vor incerca sa multumeasca pe toata lumea.

Doamnelor, gata cu problemele! S-a inventat rochia care te ajuta sa slabesti peste noapte... Febra Gangnam Style continua: Politistii sud-coreeni poarta o uniforma creata de rapperul PSY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x