Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita. Vezi ce-ti rezerva astrele pe 22 octombrie!

Practica nu va fi punctul forte al nativilor berbeci. Din pacate, se vor mobiliza cu greu si nu vor reusi sa-si indeplineasca toate sarcinile din program

Taurii ar face bine sa cantareasca deciziile importante pe care le vor avea de luat astazi. Anumite persoane vor incerca sa le forteze mana si asta nu va fi deloc in favoarea lor. Ar fi bine sa se bazeze pe propria intuitie.

Gemenii sunt amabili cu toata lumea si nu vor ezita in a isi oferi ajutorul ori de cate ori le va fi solicitat acest lucru.

Racii stiu sa stea in banca lor, cand sa vorbeasca si cand sa nu. Vor reusi sa obtina tot ceea ce isi doresc datorita acestei atitudini.

Leii vor face pe plac tuturor. Isi vor da toata silinta sa-i multumeasca pe cei din jur si isi vor urmari in acest fel si propriile interese.

Fecioarele se vor implica din plin in activitatile profesioanle si nu se vor lasa pana nu vor obtine cele mai bune rezultate.

Balantele nu stau deloc bine la capitolul rabdare. Si asta nu e in favoarea lor, pentru ca activitatile de astazi se vor desfasura cu oarece dificultate.

Scorpionii sunt in mare forma. Asa ca tot ceea ce vor intreprinde va sta sub semnul succesului.

Sagetatorii, in schimb, nu se vor putea lauda cu mare lucru. Activitatile din program se vor desfasura cu greutate.

Capricornii se vor bucura de o zi excelenta. Toate le vor merge ca la carte.

Varsatorii vor primi vesti bune, mult asteptate, iar acest fapt ii va face sa fie mai toata ziua un zambet.

Pestii nu-si prea iau in serios atributiile profesionale, sunt cu gandul la distractie si risca sa se aleaga cu ceva sanctiuni. Mai bine s-ar mobiliza, pentru a evita disputele.

Bomba in lumea artei! Zambetul Mona Lisei ar putea fi fals... In Norvegia, razele de soare se capteaza de pe munte, cu oglinda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x