Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 8 septembrie!

Ultima zi din saptamana va fi una cu multe surprize placute pentru nativii catorva zodii. Iata ce spun astrele astazi!

Nativii din Berbec ar fi bine sa se ocupe de relatiile parteneriale. In principiu, situatia acestora va este favorabila, insa acum sunt posibile altercatii pe teme minore.

Pentru Tauri preocuparile legate de serviciu sunt temele preferate din acest final de saptamana. Muncesc cu drag, cu spor, relatiile colegiale sunt agreabile, iar sefii pare ca le pregatesc propuneri avantajoase de munca pe termen lung.

Pentru Gemeni se contureaza distractii si intalniri amoroase la finalul acestei saptamani. Tendinta de a avea mai multe relatii simultane este la cote inalte, de aceea e nevoie de prudenta.

Rac Weekend-ul este favorabil treburilor gospodaresti si infrumusetarii casei. Relatiile cu membrii familiei sunt armonioase, chiar daca din cand in cand ii incearca sentimente neplacute mai vechi.

Ganduri frumoase si idei bune au nativii din Leu la sfarsitul acestei saptamani. Ar fi bine sa le consemneze intr-un jurnal sau sa le prezinte planurile celor apropiati.

Fecioara Zilele acestea s-ar putea sa primeasca daruri, o suma de bani sau vesti bune legate de conditiile de lucru si salarizarea unui loc de munca pe care il au in vedere.

Balantele sunt foarte diplomate zilele acestea, aspect care le va aduce liniste si relaxare in toate relatiile. Totusi, starile de spirit fluctueaza mult si ar trebui sa le controleze.

Scorpion Zilele acestui weekend sunt favorabile odihnei si detasarii de tumultul cotidian. Visarea cu ochii deschisi le poate aduce revelatii legate de evenimentele din viata lor.

La Sagetatori se intrezaresc intalniri si dialoguri agreabile cu prietenii sau cu persoanele care ii protejeaza in domeniul profesional in care activeaza.

Pe Capricorni ii preocupa imaginea lor publica si relatiile cu persoanele importante, de genul sefi sau reprezentanti ai unor institutii oficiale.

Varsator Calatoriile de orice fel si oriunde in lume sunt tema principala a acestui final de saptamana. Fie ca viseaza la drumetii indepartate, fie ca discuta cu persoane care sunt in strainatate sau pe picior de plecare, informatiile primite sunt importante si ar fi bine sa le noteze.

Pesti Contextul astral din aceste zile ii predispune la alcatuirea planurilor financiare. Fie au ramas in urma cu achitarea unor datorii, fie abordeaza investiile si afacerile pe termen lung.

Legi ciudate din jurul lumii... VIDEO! De pe un acoperis pe altul, fara teama si fara ezitari: El este adevaratul Spiderman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x