Antena Căutare

Capricornii vor fi astăzi cu capul în nori. De vină este persoana iubită! Horoscopul zilei de miercuri, 5 august!

Berbecii au muncit pe brânci în ultima vreme aşa că acum pot pleca liniştiţi într-o vacanţă exotică. Singuri, pentru că lucrurile încep să cam scârţâie în cuplu.

Berbecii au muncit pe brânci în ultima vreme aşa că acum pot pleca liniştiţi într-o vacanţă exotică. Singuri, pentru că lucrurile încep să cam scârţâie în cuplu.

Taurii vor avea o zi plină de suprize.plăcute, bineînţeles, iar asta va stârni invidia celor din jur. Nativii din această zodie nu-şi vor bate capul cu această problemă.

Gemenii trec printr-o perioadă de aur în relaţia de cuplu.de ar fi la fel şi la serviciu. Poate o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine şi să-şi impresioneze din nou şefii.

La muncă racii vor avea o zi de coşmar. Important este să înveţe din toate greşelile pe care le fac.

Astăzi leii simt nevoia să o ia de la zero. În relaţia cu un prieten, în plan profesional sau acasă. Au neapărat nevoie de o schimbare, iar acum e momentul s-o facă.

Fecioarele vor face ce ştiu ele mai bine. Se vor concentra asupra lucrurilor esenţiale, iar pentru asta ar putea chiar să sacrifice o relaţie.

Balanţele nici nu vor să audă de relaxare. Au lucruri importante de făcut la muncă. şi nevoie de o mărire salarială. Sau măcar de o primă. Aşa că nu le pot amâna.

Scorpionii nu vor fi cei mai populari în rândul colegilor astăzi. Simt nevoia să-şi impună toate ideile, iar asta nu prea are cum să-i facă populari.

Un vis mai vechi se împlineşte astăzi pentru săgetători. Primesc ceasul mult dorit, bilete de vacanţă sau cine ştie. poate un inel de logodnă.

Nu puneţi bază pe capricorni astăzi. Nu că n-ar vrea să vă ajute, dar nu le stă mintea la treabă. De vină pentru asta e persoana iubită.

Vărsătorii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Peştii visează la o vacanţă exotică. pe scaunul de la birou. N-au cum să-şi ia liber, şefii au mare nevoie de ei.

Mai multe detalii, în materialul video de AICI!

După cinci ani în care a mestecat gumă câte șapte ore pe zi, această femeie a pățit ceva șocant!... Toți au văzut ce are tânăra sub fustă! Au rămas mască atunci când a apărut așa pe stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x