Antena Căutare

I-a explodat implantul femeii căreia i s-a interzis zborul cu avionul. Mary Magdalene a rămas doar cu un sân | FOTO

Mary Magdalene, femeia dependentă de operații estetice, a ajuns într-o stare critică, după ce implantul mamar i-a explodat în corp. Femeia a fost nevoită să renunțe la el prin operație și a rămas doar cu un sân. Apariția sa i-a îngrijorat pe mulți.

I-a explodat implantul femeii căreia i s-a interzis zborul cu avionul. Mary Magdalene a rămas doar cu un sân | FOTO Galerie
I-a explodat implantul femeii căreia i s-a interzis zborul cu avionul. Femeia a rămas oar cu un sân | FOTO | Profimedia Images

Dependentă de operații estetice și din dorința de a arăta cât mai nenatural, o femei a recurs la esteticieni care i-au putut împlini visul. Mulți spun că nu mai arată ca un om normal, ba chiar îi spun că arată ca un extraterestru, însă pentru ea nu este o problemă atât timp cât câștigă sume fabuloase expunându-și trupul pe platforme pentru adulți.

Iată însă că nu toate lucrurile au mers așa cum a sperat. Mary Magdalene a ajuns la urgențe în stare critică, după ce un implant i-a explodat și i-a provocat mari leziuni. Femeia a fost nevoită să rămână doar cu unul dintre sâni.

Internauții sunt îngrijorați de apariția vedetei Mary Magdalene, care are implanturi mamare de 10 kg. Celebritatea din mediul online a apărut doar cu un sân

Implantul mamar de mărimea 38J al modelului dependent de operații estetice a explodat și a rămas doar cu un sân. Fanii o roagă să nu mai apeleze deloc la schimbări: „Corpul tău îți spune literalmente să te oprești”.

Maria Magdalena, în vârstă de 30 de ani, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru operații de-a lungul anilor și aproape a murit pe masa de operație de mai multe ori. Procedurile ei extinse i-au provocat-o și dureri severe de spate, iar medicii i-au spus că are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Citește și: Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații

Deși nu este clar ce a cauzat explozia implantului 38J, unii fani speculează că Mary l-ar fi umplut în exces folosind un “expander”.

Această metodă permite pacientului să îți mărească singur implanturile cu soluție salină printr-un ac pe care îl introduce într-un suport special din implant, potrivit Daily Mail.

După ce a ajuns pe masa chirurgului, Mary este de părere că a primit un „semn” să renunțe la aceste deformări și să adopte un stil mai „natural”, după un deceniu în care și-a transformat corpul.

„Voi reveni nu numai la sânii mei naturali, ci și la alte părți ale corpului meu”, le-a spus ea celor 163.000 de urmăritori pe Instagram. Ea a dezvăluit, de asemenea, în timpul unui live, că nu a durut când implantul i-a explodat și și-a dat seama ce se întâmplă doar când a auzit un zgomot „pop”.

Motivul pentru care Mary Madgalene a fost obligată să coboare din avion

“E evident de ce m-a dat jos din avion însoțitoarea de zbor, pentru că sunt prea expusă, dar nu e legal ce se întâmplă și a trebuit să spună că e din cauză că dormeam și nu am ascultat-o pe ea când oferea instrucțiunile”, a povestit Mary.

Modelul nu s-a simțit deloc în siguranță după ce însoțitoarele de zbor i-au spus că trebuie să părăsească aeronava și dorește să dea în judecată compania aeriană.

Într-o altă postare pe Instagram, Mary a scris: “NU pot să înțeleg cum unii oameni spun că e normal să fiu dată jos din avion din cauza felului în care eram îmbrăcată. Aceleași reguli trebuie să se aplice pentru toată lumea. Nu e corect să fie alese persoanele pentru care să se aplice aceste reguli în funcție de felul în care arată.

Discriminarea de orice fel nu e un sentiment plăcut pentru nimeni. Dacă o fată cu un bust normal sau mic ar fi purtat aeleași haine, însoțitoarele de zbor nu ar fi zis nimic. Această discriminare legată de operațiile estetice este una comună, atât pe rețelele sociale, cât și în viața reală. Nu încerc să fac pe victima, doar spun ceea ce mi s-a întâmplat. E ciudat că am fost dată jos din avion fără să mi se returneze banii”, a mai scris modelul.

Citește și: Mary Magdalene a cheltuit 300.000 de dolari ca să arate ca o păpușă vie. Cum arăta înainte de transformarea radicală

Un medic a ajuns piele și os după o decizie drastică. Schimbarea pe care a făcut-o pentru a trage un semnal... Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x