Antena Căutare

I-a fost dezactivat instant CONTUL de Facebook! Tuturor ce poartă numele ăsta le va fi ŞTERS contul!

Un tânăr din Statele Unite are un prenume atât de ciudat și de lung, încât Facebook i-a suspendat contul pentru că nu crede că este real.

Un tânăr din Statele Unite are un prenume atât de ciudat și de lung, încât Facebook i-a suspendat contul pentru că nu crede că este real.

Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva este, în continuare, revoltat din cauza deciziei rețelei de socializare și a oferit certificatul de naștere drept dovadă că nu și-a inventat numele.

Cel de-al doilea prenume al său are 29 de litere, dar bărbatul a fost nevoit să renunțe la el pentru a nu-și pierde contul de Facebook.

”Acesta este numele meu. Sunt un hawaiian mândru care vrea să i se permită să-și afișeze numele specific hawaiian pe care l-a primit”, a scris Chase pe rețeaua de socializare, unde a postat și o fotografie cu certificatul său de naștere.

Prenumele acesta ciudat a fost ales de străbunica lui, care vorbea limba hawaiiană. În traducere, înseamnă ”să fii puternic și să-ți aduni puterea din cerul de deasupra”.

Ți se rupe sufletul! Un bebeluș născut prematur este atât de mic, încât piciorușul îi încape în verigheta tatălui. Imagi... Arma secretă a lui Hitler, care urma să distrugă Londra, de la 160 km distanţă. 25 de proiectile lansate pe minut, cu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x