Căutare Live

VIDEO/ Incredibil așa ceva! I-a plăcut așa mult covorul ei încât s-a căsătorit cu el! Au fost chiar și în luna de miere

O mamă singură s-a căsătorit cu covorul ei, pe nume Mat, într-o ceremonie fastuasă, înconjurată de prieteni. Tânăra, în vârstă de 26 de ani din Marea Britanie, i-a declarat dragoste eternă covorului în fața unor invitați speciali. Ceremonia a fost oficiată cu adevărat și a ținut aproximativ o oră. 

S-a căsătorit cu un covor

Când prietenii lui Bekki Cocks i-au spus că, dacă îi plăcea covorul atât de mult, ar trebui să se căsătorească cu el, nu mulți dintre ei s-au așteptat ca ea să și facă acest lucru, scriu jurnaliștii de la thesun.co.uk

Bekki și „Mat", numele dat mochetei ei preferate, s-au bucurat de o lună de miere relaxantă acasă, în Greater Manchester. În timpul serviciului intim de o oră, Bekki, care a fost îmbrăcat într-o rochie de mireasă albă tradițională pentru ocazie, a promis că va iubi, onora și îngriji covorul Mat „până când moartea îi va despărți".

„Îmi petrec atât de mult timp îngrijindu-l, curățându-l și îl aspir de două ori în fiecare zi și mă asigur că arată întotdeauna cel mai bine. Nu mi-aș putea imagina cum e fără el", a spus femeia.

Nu este singura persoană care „găsește iubirea" cu un obiect neînsuflețit. Amanda Liberty, de 35 de ani, din Leeds, spune că este într-o relație deschisă cu mai multe corpuri de iluminat, dar intenționează să se căsătorească împreună cu un candelabru numit Lumiere.

Și-a schimbat numele de familie din Whittaker în timpul unei relații anterioare de lungă distanță cu Statuia Libertății.

Video - Secretul din spatele creaturii care a înnebunit internetul. Este iubită, la propriu, de Dwayne Johnson și idolat... VIDEO/ Moment emoționant! Cristiano Ronaldo şi Gianluigi Buffon au vizitat doi băieței, supraviețuitori ai cutremurului ...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x