Antena Căutare

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare.

Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare.

„Într-o dimineață m-am trezit și mi-am găsit fiica de 17 ani dormind alături de un tânăr, după ceea ce părea fi o noapte de peripeții amoroase.

În liniște am pregătit micul dejun și mi-am trezit soția și ceilalți copii, rugându-i să facă liniște pentru a nu-i trezi pe cei care dorm.

Am strigat atunci la tânăr, iar acesta a sărit instant din pat. L-am anunțat că micul dejun este gata și i-am ordonat să ia loc alături de mine, pe un ton cât se poate de aspru, ca și când aș fi vrut să îi scot sufletul din corp.

După ce s-a îmbrăcat, tânărul s-a așezat la masă. Era atât de impacientat, încăt puteai să îi miroși teama de la o poștă.
I-am pus atunci o întrebare și i-am subliniat faptul că este foarte important ce răspuns îmi va da.

L-am întrebat dacă îi plac pisicile.

Nivel de maestru! Uite ce a făcut un tată ca să-și urmărească fiica atunci când merge la școală! „Tata se uită mereu!”

Și atunci, din răspunsul lui, mi-am dat seama că e un tip de treabă și foarte prietenos. Cam slab educat, dar nu era prost. Fiica mea m-a asigurat că e un băiat atent și foarte drăguț.

A continuat să vină în fiecare dimineață pe la noi, ca să îmi ducă fiica la școală și apoi să o conducă înapoi. A avut grijă de ea când a fost bolnavă și eu cu soția mea eram la serviciu.

Povestea aceasta a uimit milioane de oameni

Deși fiica mea este o fire nervoasă, el a dat dovadă de o răbdare de înger.

Atunci am aflat că nu are familie, educație și niciun job stabil. Fiica mea îl adoră. Și el o adoră pe ea. Cine sunt eu să o împiedic să învețe din propriile greșeli?

După opt luni am aflat că nu are nici măcar o casă, e un om al străzii. Tatăl său s-a sinucis. Mama, drogată, s-a sinucis și ea în scurt timp. Trăiau într-o rulotă închiriată. Avea doar 15 ani când s-a întâmplat asta și timp de trei ani după a trăit pe străzi, dormind în parcuri și lucrând în construcții.

Și acum, acest tânăr avea 18 sau 19 ani și stătea în fața mea. Era politicos și zâmbitor, mereu dispus să ajute și să-mi facă fetița fericită. Aveam în față un copil care nu a avut șansa să fie copil.

A împlinit 30 de ani și a primit un cadou special! Pur și simplu a ÎNCREMENIT când a văzut de la cine era! Poveste mai mult decât EMOȚIONANTĂ

Când e la muncă ne este dor de el. După ce am aflat de faptul că locuiește pe străzi, am fost dezamăgit de fiica mea fiindcă îl lăsa să plece în fiecare seară...și să doarmă unde?

A doua zi i-am dat o cheie de la casa noastră și i-am zis că îl aștept să vină în fiecare seară. Acasă.

Acum, după 15 ani, băiatul acesta și fiica mea și-au făcut o afacere de succes. Și ne-au oferit trei nepoți superbi.

Am învățat de la acest băiat o lecție de viață inestimabilă.

Atenție mare, vei deveni dependent! Acesta este „asistentul de cumpărături”!... Mișcările lui de dans au cucerit internetul! Un bărbat din India a devenit CELEBRU pe rețelele de socializare. VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x