Antena Căutare

A născut o creatură înfiorătoare! Iedul asta are picioare cât pentru două animale

Descoperire șocantă la o fermă din Croația. Un bărbat a rămas uimit când a văzut ce fel de creatură a născut una din caprele sale.

Descoperire șocantă la o fermă din Croația. Un bărbat a rămas uimit când a văzut ce fel de creatură a născut una din caprele sale.


Fermierul s-a speriat îngrozitor și a chemat toți vecinii , medicul veterinar să-i confirme ce vede în fața ochilor. Iedul avea opt picioare și uimitor era faptul că părea a fi sănătos. Medicii au explicat că acestă creatură s-a creat din rămășițele unui geamăn care nu s-a dezvoltat, mai mult de atât, iedul avea organe de reproducere atât de sex feminin cât și masculin.

"Am numarat de doua ori cu cate picioare s-a nascut iedul. Am crezut ca nu mai vad bine. I-am chemat pe vecini sa-mi confirme faptul ca nu am innebunit", a declarat fermierul Zoran Paparic pentru cotidianul Huffington Post.

Atenţie, zi tensionată! Horoscopul zilei de 27 iunie, cu Andreea Joiţa... Video: Beyonce e mic copil pe lângă ei! O mireasă a avut parte de un show incendiar, făcut de cavalerii de onoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x