Antena Căutare

Iei perna în brațe sau toată plapuma e a ta? Spune-mi CUM DORMI, ca să-ți spun ce ZODIE EȘTI!

Îmbrăţişează perna sau doarme răsfirat în tot patul, ca și cum ar fi doar teritoriul lui? Printre alte condiţionări, iată cum îşi pune şi semnul zodiacal amprenta pe stilul de somn.

Iei perna în brațe sau toată plapuma e a ta? Spune-mi CUM DORMI, ca să-ți spun ce ZODIE EȘTI!
Zodie

Îmbrăţişează perna sau doarme răsfirat în tot patul, ca și cum ar fi doar teritoriul lui? Printre alte condiţionări, iată cum îşi pune şi semnul zodiacal amprenta pe stilul de somn.

Berbec: E agitat şi o să-ţi amintească de copii care ţipă nervoşi “nu mi-e somn! nu mi-e somn!” deşi le cad ochii în gură. Adoarme în timp ce îşi aşează capul pe pernă.

Taur: Pentru el, somnul e o artă! E un ritual adus Sfintei Odihne. Doarme profund, durabil şi sănătos. O să te cam apese mâna lui, plasată posesiv peste tine.

Gemeni: Dacă termină de vorbit, o să-l vezi şi adormit. Însă cel mai probabil vei adormi înaintea lui. E ca o boare, nici nu-l simţi în pat lângă tine.

Rac: Te simte şi se trezeşte de fiecare dată când te întorci de pe o parte pe alta. Dacă e îndrăgostit, n-ai cum să-l dezlipeşti de pe tine.

Leu: Uimitor cât de mult doarme, pentru o persoană atât de energică în timpul zilei. Şi, evident, tot patul îi aparţine.

Fecioară: Nu se culcă înainte să se spele temeinic şi să schimbe aşternuturile. Doarme cu un fel de resemnare şi uşoară vinovăţie. S-ar lipsi de somn, dacă ar putea.

Balanţă: Te ţine strâns în braţe. Nici chiar în somn nu vrea să fie singur. Altfel, îmbrăţişează perna.

Scorpion: Cu faţa spre uşă, ca să nu-l poată surpinde un potenţial atacator. Decât să doarmă, mai bine face dragoste. Are nevoie de puţine ore de somn, faţă de alţii.

Săgetător: Se culcă târziu, fiindca de obicei se strânge greu de pe drumuri. În schimb, dimineaţa cu greu îl tragi jos din pat. Şi umple cu prezenţa lui tot spaţiul disponibil.

Capricorn: Nu doarme. El rumegă şi se gândeşte la treburile de a doua zi, chiar şi în somn. Destul de contractat pentru cineva care ar trebui să se odihnească.

Vărsător: Doarme ca un îngeraş cu aripioarele moleşite!… Mai tresare din când în când în somn, dacă visează la efectul de seră sau degradarea stratului de ozon.

Peşti: Visează şi când e treaz, aşa că somnul nu reprezintă pentru el o stare foarte diferită de cea de veghe. Tinde să alunece în poziţii neobişnuite.

Ce cluburi, ce petreceri! Barbie de România s-a cumințit total! Activitățile deloc păcătoase care îi ocupă timpul... Atenție! Ce înseamnă dacă în ziua în care este ”baba” ta plouă și bate vântul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x