Iisus și secretul șters din Biblie chiar de către Biserică! Creștinii sunt în stare de șoc! Ce s-a descoperit

 
+2 click pentru
galerie

Biserica se zguduie din temelii după ce anumiți experți au făcut o descoperire ce pune lumea creștină pe jar. A ieșit la iveală un detaliu șocant despre Iisus Hristos!

Într-un documentar realizat de curând și difuzat pe Amazon Prime, anumite voci susțin că Iisus Hristos nu ar fi fost de origine evreiască, ci că ar avea rădăcini în Grecia!

Totul face parte dintr-un documentar ce tratează în detaliu subiectul conspirațiilor din Biblie. În material se vorbește despre Apollonius din Tyan, discipol al lui Pitagora, un bărbat despre care se crede că ar fi fost „Fiul lui Dumnezeu”.

Studiile au scos la iveală faptul că respectivul s-a născut în Anatolia, fix în aceeași perioadă cu Iisus Hristos. Mai mult decât atât, între cei doi ar exista numeroase asemănări, printre care și numărul mare de adepți și realizarea unor minuni, precum învierea unor morți!

Mai mult decât atât se pare că acest personaj este chiar consemnat în diferite documente istorice, chiar dacă biserica a încercat să-l excludă din Biblie.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI