Antena Căutare

Iluzia optică ce i-a făcut pe toți cumpărătorii dintr-un supermarket să se uite de două ori la această femeie. Ce au observat

O femeie i-a făcut pe toți cumpărătorii dintr-un supermarket să se întrebe dacă ea este complet îmbrăcată sau nu din cauza iluziei optice dată de colanții ei.

colaj colanti tik-tok Galerie
O femeie care se afla la cumpărături în supermarket i-a surprins pe toți cumpărătorii prezenți pentru că a ales să îmbrace o ținută nepotrivită. Video-ul cu ea a devenit viral pe TikTok. | TikTok

O femeie care se afla la cumpărături în supermarket i-a surprins pe toți cumpărătorii prezenți pentru că a ales să îmbrace o ținută nepotrivită. Video-ul cu ea a devenit viral pe TikTok.

Femeia a îmbrăcat o pereche de colanți foarte mulați, de culoarea pielii, și a decis să plece așa la cumpărături, fără să se gândească la valul de critici care avea să urmeze.

Cumpărătorii din magazine au rămas șocați când au văzut-o pentru că acei colanți creau iluzia optică cum că ea nu ar purta deloc pantaloni și ar fi dezbrăcată în partea de jos. Toți au crezut că femeia a ieșit din casă fără să își dea seama că nu are pantaloni pe ea.

Citește și: Sfaturi pentru îngrijirea pielii iarna. Cum o poți proteja

Iluzia optică i-a făcut pe mulți să creadă că femeia a uitat să își pună pantaloni pe ea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Colanții de culoarea pielii se mulau perfect pe ea și asta i-a făcut pe privitori să creadă că nu e îmbrăcată complet. Cumpărătorii au crezut că nu are nici pantaloni, nici lenjerie intimă. cu toate acestea nimeni nu a îndrăznit să se apropie de ea și să îi spună despre colanții care se văd ciudat.

Citește și: A vrut o schimbare, dar intervențiile estetice au făcut-o să arate ca un personaj din desene animate. Cum arată acum

Colanți erau atât de mulați încât au pus pe jar imaginația fanilor. După ce o persoană prezentă în supermarket a fotogrfiat-o și a filmat-o pe femeie, imaginile au devenit virale pe TikTok.

Cei care au văzut imaginile, au adăugat comentarii la video-ul de pe TikTok.

“Eu nu văd nicio pereche de pantaloni. Ba da, acum văd marginea de jos a colanților”, a scris un utilizator.

Singurul mod în care și-au dat seama că femeia purta într-adevăr colanți a fost datorită marginii de jos a colanților care se vedea deasupra încălțărilor, potrivit The Sun.

Care a fost reacția celor care au văzut video-ul de pe TikTok

“Bine că există acea margine”, a mai spus femeia care a filmat totul în supermarket și a post mai apoi video-ul pe TikTok.

Citește și: Sammie-Jo Hailford este femeie cu cele mai mari sprâncene din Marea Britanie. Cum arăta înainte și de ce a ales acest look

“Mi-a luat un minut să îmi dau seama că ea avea colanți pe ea”, a mai scris un utilizator.

“De ce ar purta cineva așa ceva. Sunt atât de nepotriviți”, a scris un internaut.

“Nu pot să cred că s-a uitat în oglindă și a crezut că ținuta asta e ok”, a mai scris un urmăritor.

Atenția altor internauți s-a îndreptat către copilul femeii în colanți mulați, care părea că are 15 ani și că e plimbată de mama ei prin magazine într-un cărucior pentru copii mici.

A vrut o schimbare, dar intervențiile estetice au făcut-o să arate ca un personaj din desene animate. Cum arată acum... Tânăra a mers la spital pentru că avea dureri abdominale, dar vestea medicilor i-a schimbat complet viața. Ce s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x