Antena Căutare

Iluzia optică ce le-a dat bătăi de cap internauților. Ai găsit broasca din imagine? Puțini au văzut-o în doar 5 secunde

Acceptă următoarea provocare și testează-ți abilitățile de observație. Ai găsit deja broasca din imagine?

broasca planta Galerie
Ai găsit broasca din imagine? Puțini au văzut-o în doar 5 secunde | Reddit/ Jagranjosh.com

Există o multitudine de teste care îți păcălesc mintea și te determină să te concentrezi asupra unui anumit fapt. Odată ce practici în mod constant acest tip de exercițiu, vei putea cu ușurință să rezolvi multe dintre iluziile optice cât mai repede.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești melcul din imagine? Vietatea nu este deloc ascunsă. Unde se află, de fapt

Ai găsit broasca din imagine? Puțini au văzut-o în doar 5 secunde

Iluziile optice sunt o modalitate excelentă de a-ți testa nivelul de atenție, dar este totodată și o oportunitate de a te distra alături de prieteni și de familie, fiind un joc extrem de distractiv, care menține suspansul până la sfârșit, scrie jagranjosh.com.

Anumite studii sugerează că iluziile optice sunt excelente pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de observație, dar și funcțiile cognitive. Ești pregătit/ă pentru testul următor?

Citește și: Imaginea banală ce ascunde un test de atenție. Poți găsi ursul din fotografie? Iată unde se află

Atunci, să începem!

Provocarea este să observi o broască în imaginea de mai sus însă nu ai mult timp la dispoziție, ci doar cinci secunde. Este un test rapid, care te face să-ți îndrepți toată atenția pentru a găsi broscuța camuflată.

Testele cu iluzie optică sunt de mare ajutor atunci când vrei să-ți îmbunătățești concentrarea și abilitățile de observație.

Studiile au arătat că iluziile optice sunt utile în determinarea anumitor tulburări psihologice, cum ar fi schizofrenia.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pescarul din imagine în 11 secunde? Iată răspunsul

În timp ce testele cu iluzie optică sunt o modalitate excelentă de a-ți testa inteligența și atenția în cel mai distractiv mod posibil, ele nu sunt singura variantă prin care poate fi măsurată inteligența unei persoane.

Cu alte cuvinte, sunt disponibile teste de IQ concepute profesional sau în cabinetul psihologului, care pot fi folosite pentru a-ți face o idee despre adevăratele niveluri de IQ.

Acum, ai văzut broasca ascunsă?

Citește și: Iluzie optică virală. Puteți să zăriți fetița în primele 13 secunde? Iată unde se află de fapt

Este o provocare relativ simplă și de aceea limita de timp este atât de scurtă. Conform testelor noastre, timpul mediu necesar utilizatorilor pentru a găsi broasca ascunsă este de cinci secunde.

O persoană cu abilități bune de observație va putea găsi broasca, care se ascunde printre frunzele plantei.

Ai observat broasca ascunsă? Să știi că timpul a expirat!

Citește și: Iluzie optică virală. Găsește leopardul din imagine într-un timp cât mai scurt. Unde se află felina, de fapt

Broasca verde se ascunde perfect printre frunzele plantei, ceea ce face dificilă observarea ei de la prima vedere. Indiferent de rezultatele testului, dacă ai parcurs până aici, felicitări!

Au închiriat un apartament și ce au descoperit acolo le-a făcut să împacheteze rapid și să plece: „Ne simțim abuzate”... O turmă de oi s-a învârtit în cerc timp de 12 zile. Videoclipul care a făcut înconjurul lumii. Nu s-a găsit nicio explic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x