Căutare Live

Iluzia optică din fotografie a atras până și atenția specialiștilor care nu au putut să o descifreze. Ce ascunde imaginea colorată

Iluzia optică din fotografie a atras atenția tuturor celor care sunt pasionați de rezolvarea puzzle-uri-lor.

Citește și: Tu ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică care îți spune ce fel de persoană ești. Răspunsul te va surprinde

TheSun

O nouă iulize optică a devenit virală pe rețelele sociale, făcând înconjurul internetului.

Noua iluzia optică a unei fotografii ce ilustrează un peisaj montan iarna, i-a derutat pe toți aceia care au încercat să descopere unde se ascunde ursul.

O nouă iluzie optică le pune răbdarea la încercare pasionaților de puzzle-uri

În imagine apare un vânător care poartă pe cap o căciulă maro, o jachetă bleu, pantaloni de aceeași culoare, ghete maro și patine pentru zăpadă făcută din lemn, potrivit The Sun.

Citește și: Iluzia optică ce i-a indus în eroare până și pe psihologi. Ce se întâmplă cu pătratele roșii și albastre, dacă privești atent

El se află pe zăpadă și ține în mână o pușcă. Pe fundal se văd brazi acoperiți de zăpadă, iar cerul are o culoare roșiatică fiind la asfințit.

Care e rezolvarea iluziei optice

Desenul pictat într-un stil foarte vechi le-a atras atenția psihologilor și celor care sunt pasionați de rezolvarea puzzle-uri-lor. În desen, este foarte bine ascuns un urs grizzly.

Cei care au ochi de vulture, au reușit să descopere ursul care e deghizat ca o stâncă undeva în fundal, în partea stângă a imaginii. Ursul este pictat cu susul în jos și tocmai de aceea le poate fi greu privitorilor să îl găsească.

Alte iluzii optice greu de descifrat

Această iluzie optică îți arată cum te raportezi la ceilalți. Ceea ce vezi prima dată când privești imaginea îți spună cine ești cu adevărat.

Ce vezi în această imagine spune multe despre tine, susțin creatorii ei. S-ar putea, de asemenea, să fii puțin dezamăgit/ă de ceea ce ar putea dezvălui această iluzie optică.

Citește și: Tu ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică care îți spune ce fel de persoană ești. Răspunsul te va surprinde

Unii se concentrează asupra unui copac cu frunze atunci când privesc pentru prima dată această iluzie optică. Acest lucru ar putea însemna că acorzi prea multă atenție detaliilor din viața ta și asta nu este neapărat un aspect rău.

Indicat este să nu te temi deoarece acest lucru ar putea indica o trăsătură uimitoare pe care o ai. Faptul că vezi prima dată copacul înseamnă, de asemenea, că te pricepi să citești stările de spirit ale altora.

Dar nu toată lumea observă arborele, căci mai există și alte elemente ascunse în imagine. Alte persoane văd prima dată cele două fețe ascunse în imagine. Dacă vezi cele două profiluri, care par să se uite una la alta, poate însemna că ești o persoană logică. Mai mult, se spune că cei care observă fețete au mai multe șanse să fie oameni calmi și raționali.

Tu ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică care îți spune ce fel de persoană ești. Răspunsul te va surprind... Tânăra care e adesea oprită pe stradă și străinii îi cer autografe pentru că seamănă cu Kate Middleton. Ce a decis să fa...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x