Antena Căutare

Iluzie optică de senzație! Un câine s-a ascuns în dormitor. Tu poți să îl găsești în mai puțin de 7 secunde? Iată răspunsul

O imagine cu un dormitor în care se ascunde un câine s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Nu puțini au fost cei care au încercat să găsească animalul din imagine. Încearcă să vezi unde e, în mai puțin de 7 secunde.

O imagine cu un dormitor s-a transformat într-o iluzie optică de senzație

bored panda/jagranjosh.com

O fotografie realizată într-un dormitor în care se află ascuns un câine s-a transformat peste noapte într-o adevărată iluzie optică. Nu puțini au fost cei care s-au străduit să descopere unde se ascunde câinele, însă puțini au reușit să facă asta în mai puțin de 7 secunde. Testează-ți spiritul de observație și descoperă cât de repede poți afla răspunsul corect.

O iluzie optică ce prezintă imaginea unui dormitor în care este ascuns un câine a devenit virală

Dacă te uiți atent la imaginea de mai sus vei observa că este vorba despre un dormitor în care se află un pat acoperit de o lenjerie albastră. Pe pat se află câreva perne, dar și o geantă deschisă la culoare. Tot ce ai de făcut este să te uiți la fotografie și să încerci să îți dai seama unde se ascunde câinele, de fapt.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești tigrul ascuns printre câini? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Te sfătuim să dai dovadă de răbdare și atenție la fiecare detaliu, căci orice umbră, nuanță sau obiect poate să fie un indiciu important. Dacă reușești să descoperi unde se ascunde câinele, totul în mai puțin de 7 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai ochi de vultur și un simț al observației extrem de bine dezvoltat.

Provocarea aceasta a apărut pe site-ul celor de la Bored Panda prin intermediul unei femei pe nume Mindy Hardy Adams și a fost apoi preluată de cei de la jagranjosh.com. Deși inițial poate ți s-a părut prea simplu, ulterior ai putea să descoperi că te-ai înșelat.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din fotografie? Unde se ascunde, de fapt. Iată răspunsul

Dacă nu ai reușit, iată totuși răspunsul! Privește atent poza și observă cu atenție cele două perne rotunde. Câinele se află ascuns chiar în spatele uneia dintre ele.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este iluzia optică în care se observă o stâncă de mari dimensiuni. În respective poză, o pumă este perfect camuflată și poate trece ușor neobservată. Cine reușește să descopere felina în mai puțin de 8 secunde se poate considera câștigător.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești coroana ascunsă în dormitor? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Când o văd, ceilalți cred că este o adolescentă, însă la vârsta ei, alte femei sunt bunici. Câți ani are de fapt... Un băiețel și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere, dar niciun micuț nu a venit. Reacția lui a înduioșat internetu...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x