Antena Căutare

Iluzie optică virală. Câte femei poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima

O iluzie optică face senzație pe internet. Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea și să spui câte femei vezi, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul într-un timp foarte scurt.

iluzie optica ce surprinde o femeie Galerie
Privește atent iluzia și descoperă câte femei sunt în imagine, de fapt | Oleg Shupliak

O imagine cu desenul unei femei a dat multe bătăi de cap internauților în ultima perioadă. Astfel, persoane din întreaga lume au încercat să descopere răspunsul la această iluzie optică interesantă. Trebuie doar să spui câte femei poți să vezi în această imagine.

O poză cu o femeie face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Sarcina nu este una grea, însă necesită o atenție sporită. Tot ce ai de făcut în cazul de față este să urmărești cu multă atenție imaginea de mai sus cu portretul unei tinere și să încerci să descoperi câte femei poți să vezi în poză. Ca indiciu putem doar să îți spunem să privești atent orice detaliu vestimentar sau de aspect fizic al protagonistei desenului, fiindcă doar așa vei descoperi răspunsul la această iluzie optică.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești omida ascunsă din imagine, în doar 23 de secunde? Care e răspunsul

Chiar dacă inițial misiunea poate părea extrem de simplă, iată totuși că după doar câteva secunde te vei convinge de contrariul. Puțini sunt cei care reușesc să află răspunsul într-un timp extrem de scurt. Această iluzie optică este un bun exercițiu pentru a-ți exersa atenția la detalii, imaginația și perspicacitatea!

Chiar dacă pare că nu te pricepi, nu renunța, ci continuă să privești atent și să descoperi câte femei sunt în această iluzie optică, de fapt. Dacă nu ai reușit și totuși ești curios să afli răspunsul, atunci află că în poză se ascund patru prezențe feminine.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești pisica ascunsă din imagine? Doar cei cu ochi de vultur reușesc

Desenul a fost realizat de Oleg Shupliak, un artist din Ucraina care este extrem de pasionat de iluzii optice și nu puține au fost ocaziile când și-a provocat urmăritorii cu tot felul de astfel de creații, arată cei de la jagranjosh.com.

Prima femeie este cea care are părul mare, o fustă și un top cu vedere la abdomen. A doua femeie este cea care se află chiar în palma ținută la ureche. A treia femeie poate fi observată pe antebrațul din stânga: conturul brațului reprezintă profilul unei doamne. A patra și ultima femeie se poate observa dacă privești faldul bluzei ca pe niște buze și colierul primei fete ca un ochi închis.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

De ce nu trebuie să mănânci pepene roșu seara. Efectul la care nu te-ai fi gândit... O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x