Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești cele două bufnițe din imagine? Unde se ascund păsările, de fapt

Un fotograf se plimba liniștit atunci când a observat două bufnițe stând pe o casă. Poza realizată de bărbat s-a transformat imediat într-o iluzie optică de senzație. Crezi că poți găsi cele două bufnițe ascunse din fotografie?

imagine cu o casa pe care sunt doua bufnite Galerie
Fotografia cu două bufnițe s-a transformat imediat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

Un fotograf pasionat în mod special de peisajele din natură a profitat într-o zi de februarie de vremea însorită pentru a face o plimbare. Totuși, la un moment dat, ochiul ager al acestuia a observat două bufnițe care stăteau pe o casă ruinată. Fără să ezite, bărbatul a fotografiat totul și, în scurt timp, poza s-a transformat într-o iluzie optică virală.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde sunt bufnițele din imagine

Fiindcă era o vreme frumoasă afară, fotograful cunoscut ca Villager Jim a decis să facă o plimbare prin împrejurimile satului Tideswell, aflat în districtul Peak din Derbyshire (Marea Britanie). La un moment dat, când trecea prin dreptul unei case vechi, în ruină, un mic detaliu i-a atras atenția la nivelul acoperișului.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești vulpea din imagine? Unde se ascunde animalul, de fapt

Nu mică a fost surpriza lui Jim atunci când a realizat faptul că pe casă stau două bufnițe, care îl privesc. Fără să mai stea pe gânduri, britanicul a pus mâna pe aparatul de fotografiat și a realizat câteva imagini mai mult decât reușite.

Mândru și mulțumit de ceea ce a reușit să surprindă în poze, Jim a publicat totul pe internet și, în scurt timp, fotografia s-a transformat într-o adevărată iluzie optică de senzație. Nu puțini au fost cei care au încercat să privească atent și să descopere unde se ascunde cele două bufnițe, de fapt.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Cu penajul maro, bufnițele par să se camufleze perfect pe acoperișul respectiv. Totuși, acestea nu au scăpat ochiului ager al lui Jim, care este un fotograf profesionist. De-a lungul timpului, acesta a reușit să facă numeroase astfel de fotografii inedite, ce s-au transformat în adevărate provocări pentru ochii și pentru mintea umană.

Te-ar putea interesa şi asta: Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei. Drama dezvăluită de omul de afaceri

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția și dând naștere astfel așa-numitelor iluzii optice.

Urmărește atent imagineaa de mai sus și încearcă să descoperi unde se află cele două bufnițe, de fapt. Poți afla răspunsul în galeria foto de mai sus.

Citeşte şi: Preţul caselor din satul Rotunda a explodat după licitaţie. Cu cât s-au vândut cele estimate la 246 de euro

O tânără a crezut că e răcită, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața. Ce a descoperi... Un cuplu a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte. La renovare au găsit o cameră „secretă” cu ceva bizar înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x