Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se ascunde felina

Un fotograf se plimba prin natură atunci când a observat un leopard perfect camuflat. Fotografia bărbatului s-a transformat în scurt timp într-o iluzie optică virală. Poți găsi felina din imagine?

imagine cu relief stancos si un leopard ascuns Galerie
Fotografia cu leopardul din stânci s-a transformat într-o adevărată iluzie optică | sursa foto: Profimedia

Un fotograf pe nume Ismail Shariff, în vârstă de 41 de ani, a fost mai mult decât surprins și încântat de faptul că a reușit să surprindă un leopard în mediul său natural. Omul a făcut poză felinei, iar imaginea s-a transformat imediat într-o iluzie optică virală.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din imagine

Bărbatul practică fotografia de câțiva ani și pasiunea pentru natură l-a făcut să se specializeze în peisaje în care diferă flora și fauna. Ismail Shariff este din India și, ori de câte ori are ocazia, acesta se plimbă prin regiunea Spiti din Himachal Pradesh, un loc cunoscut pentru frumoasele peisaje pe care le oferă.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Indianul face acest lucru de mai bine de zece ani și deja s-a specializat în surprins chiar și animale periculoase. Totuși, într-una dintre plimbările sale, acesta a avut norocul să dea peste ceva cu totul și cu totul special

Chiar de curând, în luna ianuarie a acestui an, Ismail Shariff a observat că relieful stâncos ajută perfect la camuflarea unui leopard! Blana acestei feline este ușor de confundat cu relieful de munte, motiv pentru care o face să fie greu de reperat de cei cu privire mai puțin experimentată în materie de fotografie.

Citește și: Un bărbat și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Dorind să profite din plin de ocazie, omul a pus imediat mâna pe aparatul foto și a surprins într-un cadru perfect leopardul. Totuși, la scurt timp după ce a publicat poza pe internet, imaginea s-a transformat într-o iluzie optică de senzație.

„Nu e ușor să observe leoparzii în mediul lor natural, ai nevoie de o privire antrenată în acest sens. Totuși, de fiecare dată când o fac, mă bucur ca și când e prima oară”, a dezvăluit Ismail Shariff, potrivit celor de la Profimedia.

Imaginea devenit o adevărată iluzie optică a făcut rapid înconjurul lumii și mulți au încercat să descopere unde se află ascunși leoparzii din imagine. Descoperă răspunsul în galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Femeia în vârstă de 100 ani care și-a întâlnit prima stră-stră-nepoată. E prima fetiță născută în familie în ultimii 75 ... O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x