Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află calul din poză? Iată răspunsul

O imagine cu un oraș s-a transformat într-o adevărată iluzie optică ce a uimit numeroase persoane din întreaga lume. Puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul în câteva secunde.

imagine cu o iluzie optica Galerie
O iluzie optică a devenit virală și a intrigat oameni din întreaga lume | jagranjosh.com

O simplă imagine a devenit peste noapte o adevărată iluzie optică de senzație. În această poză există un cal, însă nu mulți sunt cei care au reușit să descopere unde se află acesta ascuns.

O imagine cu un oraș în care se află ascuns un cal face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea de mai sus și să încerci să îți dai seama unde se află calul din poză. Pare greu de crezut, dar în imaginea cu orașul chiar există un astfel de animal.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești teancul de bani din imagine? Iată răspunsul

Cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere răspunsul imediat, semn că stau excelent la capitolul spirit de observație. Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi.

Citește și: Test de personalitate viral. Alege numărul preferat și descoperă detalii importante despre tine

Continuă să privești poza și să cauți calul. O să observi un cartier, două clădiri de mărimi diferite, două mașini parcate în față pe stradă, niște copaci și ceea ce pare să fie un loca, la parterul uneia dintre clădiri. Undeva se află și un cal. Dacă tot nu ai reușit după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți în partea stângă a imaginii, arată cei de la jagranjosh.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă reușești să găsești animalul din această iluzie optică în cel mult 15 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele să fii mândru de tine, căci stai excelent la capitolul observație. Calul este alb și se află chiar la una dintre ferestre.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești pasărea dintre pietre? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O altă iluzie optică la fel de interesantă este cea în care dacă privești atent într-un punct fix vei avea impresia că imaginea exemplificată se mișcă. Pare greu de crezut, dar această iluzie optică te poate „păcăli” că imaginea se mișcă. Efectul este atât de puternic încât numeroase persoane din întreaga lume au fost fascinate și intrigate de respectiva imagine.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești teancul de bani din imagine? Iată răspunsul... Ce a putut să facă o mamă chiar în casa fiului său, cât timp acesta era plecat cu soția! Omul nu mai vrea să discute cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x