Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești crocodilul din poză? Unde se ascunde acesta, de fapt

O fotografie realizată de un bărbat aflat la un picnic s-a transformat, într-un timp foarte scurt, într-o iluzie optică virală. Privește poza și încearcă să descoperi unde se află ascuns crocodilul.

imagine surprinsa la un picnic unde apare si un crocodil Galerie
O imagine surprinsă la un picnic s-a transformat într-o iluzie optică virală | jagranjosh.com/reddit @u/insurancefun

Fotografia de mai sus a fost realizată în timpul unui picnic în natură. La un moment dat, un bărbat a observat ceva neobișnuit în iarbă, chiar lângă locul unde savura o gustare în natură. Când s-a uitat mai atent, omul și-a dat seama că vede un crocodil. A pozat vietatea și poza s-a transformat într-o iluzie optică vorală.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este crocodilul din imagine

Oricât de greu ar părea de crezut, în poza de mai sus se află un crocodil. Vietatea nu este deloc ascunsă, însă doar cei cei privire ageră reușesc să vadă unde e, de fapt.

În timp ce se află la un picnic, un bărbat a trecut printr-o situație complet neașteptată. Chiar când savura o gustare stând pe o pătură undeva în natură, omului i-a atras atenția o mișcare din apropiere. S-a uitat mai atent și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat despre ce este vorba, mai exact!

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Practic, în timp ce se pregătea picnicul și oamenii erau atenți la aranjat totul, de undeva și-a făcut apariția un crocodil. Când a realizat ce vede, bărbatul a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a pozat totul. În scurt timp, imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții. Nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află crocodilul, însă doar câțiva au reușit să descopere răspunsul corect în mai puțin de 13 secunde, arată cei de la jagranjosh.com.

Dacă vrei să îți demonstrezi faptul că ești o persoană inteligentă, atunci încearcă să descoperi unde se află crocodilul din imagine. Imaginea, apărută inițial pe Reddit, a devenit apoi virală în toată lumea. Crezi că poți descoperi unde se află crocodilul, de fapt?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă nu mai ai răbdare să cauți atunci privește cu atenție micul pod de lemn din poză. În dreapta lui, între tufișul din dreapta și copacul din stanga, de lângă pod, se află crocodilul, de fapt.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pescarul din imagine în 11 secunde? Iată răspunsul

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

O femeie a cerut despăgubiri pentru că i-a luat mai mult timp să gătească un produs decât scria pe ambalaj. Despre ce su... O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x