Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

O poză cu o ușă lângă un zid de cărămidă în care se ascunde o șopârlă s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală.  Crezi că îți dai seama unde se află reptila? Puțini sunt cei care reușesc.

imagine cu un zid de caramida, planta si o usa Galerie
O imagine cu o șopârlă camuflată pe un zid de cărămidă s-a transformat într-o iluzie optică virală | reddit/jagranjosh.com

Imaginea nu are nevoie de foarte multe descrieri, căci surprinde o ușă de lemn aflată lângă un zid de cărămidă, în față fiind și o masă pe care sunt așezate câteva ghivece cu plante. În aceest cadru există însă și o șopărlă, însă puțini sunt cei care reușesc să o vadă.

O poză cu o șopârlă ascunsă pe un zid de cărămidă s-a transformat într-o iluzie optică virală

Este cunoscut deja faptul că șopârlele sunt maestre atunci când vine vorba de camuflat în natură. Culoarea lor maro, verde sau cafenie le face foarte ușor de confundat cu diferitele suprafețe pe care se așează. La fel se întâmplă și în cazul de față, cu poza de mai sus. Privește atent imaginea de mai sus și observă atent ușa, zidul de cărămidă, masa și ghivele cu plante. Încearcă să descoperi unde se află ascunsă șopârla, de fapt. Dacă reușești să faci asta în mai puțin de 15 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele din lume să te mândrești cu spiritul tău de observație.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești melcul din imagine? Vietatea nu este deloc ascunsă. Unde se află, de fapt

Deși pare o sarcină destul de simplă inițial, puțini sunt cei care reușesc să se încadreze în limita de timp menționată mai sus. Sfatul nostru este să te uiți concentrat la imagine și să analizezi cu multă atenție fiecare detaliu din poză, ținând contul de faptul că orice umbră sau nuanță poate să fie un indiciu.

Citește și: Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Câți iepuri vezi în imagine?

Cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere răspunsul imediat, semn că stau excelent la capitolul spirit de observație. Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi. Continuă să privești fotografia și să analizezi atent fiecare detaliu. Dacă tot nu ai reușit după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți atent la ușă. Chiar pe muchia lemnului, în dreptul celui de-al treilea rând de cărămidă roșie (de jos în sus) vei vedea șopârla, arată cei de la jagranjosh.com.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Iluzie optică virală! Poți să găsești câinele care s-a pierdut? Doar cei cu privire ageră reușesc... Gestul emoționant făcut de o tânără din Iași, după ce s-a trezit din comă. Le-a mulțumit medicilor într-un mod inedit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x