Antena Căutare

Iluzie optică virală. Găsește leopardul din imagine într-un timp cât mai scurt. Unde se află felina, de fapt

O poză realizată de un fotograf s-a transformat, într-un timp foarte scurt, într-o iluzie optică de senzație. Privește fotografia și încearcă să descoperi unde se află ascuns leopardul.

imagine cu un cadru de natura, poza realizata de Sudhir Shivaram Galerie
O fotografie cu un leopard s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

Imaginea de mai sus a fost realizată de un fotograf chiar în timpul unei plimbări în natură. Observând animalul, omul a pus mâna pe aparat și a pozat felina, perfect camuflată. Cadrul s-a transformat în scurt timp într-o iluzie optică de senzație.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din fotografie

Sudhir Shivaram se afla într-o plimbare prin micul oraș Bera din Rajasthan (India). Chiar în timp ce admira peisajele frumoase din jur, ochiul său ager de fotograf a văzut un leopard perfect camuflat printre pietre.

Citește și: Iluzie optică virală. Câte femei poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima

Fără să mai stea pe gânduri, acesta a pus mâna pe aparatul de fotografiat și a pozat felina. Încântat de cadrul obținut, acesta a publicat poza pe internet și, în scurt timp, aceasta s-a transformat într-o iluzie optică de milioane.

Imaginea a făcut rapid înconjurul lumii și mulți au încercat să descopere unde se află ascunși leopardul din poză. Tot ce ai de făcut este să urmărește cu atenție fiecare detaliu și să încerci să descoperi unde se află feline, de fapt. Dacă ți-ai pierdut răbdarea, atunci îți dăm un indiciu: uită-te în partea de stânga jos a fotografiei. Chiar pe cea mai de jos piatră vei putea descoperi leopardul, bine camuflat în aceast peisaj de natură din orașul Bera din Rajasthan (India).

Citește și: Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află pisica din poză? Iată răspunsul

O altă iluzie optică similară, cu un cadru de natură ce ascunde o provocare pentru privire, este cea realizată de fotograful Ingo Gerlach. În timp ce admira frumusețile naturii, omul a simțit că mai este ceva ascuns printre copaci. A privit mai atent și a realizat că printre tufe și frunze se ascunde un urs. Omul nu a mai stat o clipă pe gânduri, ci a surprins totul în câteva fotografii. Poza lui s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și nu puțini au fost cei care au încercat să găsească ursul din imagine

Cum scoți petele galbene de pe perne, de fapt. Truc simplu, rapid și ieftin... O tânără de 27 de ani avea ulcerații bucale și punea asta pe seama oboselii, dar când a mers la medic a primit un diagno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x