Antena Căutare

Iluzie optică virală. O femeie s-a uitat în oglinda retrovizoare ca să vadă ce face câinele său, dar a râs cu lacrimi

O femeie mergea cu mașina atunci când a decis să se uite în oglina retrovizoare la câinele aflat pe bancheta din spate. O iluzie optică a făcut-o să râdă cu lacrimi. Ce a văzut aceasta în spate, de fapt.

colaj foto cu cainele din rasa great dane Galerie
Când a văzut iluzia optică, femeia a râs cu lacrimi | ellen mackenzie/thedodo.com

O femeie se afla în mașină cu animalul său de companie atunci când a vrut să arunce un ochi în spate, ca să se asigure că patrupedul este bine. Totuși, din cauza unei iluzii optice de senzație, femeia s-a amuzat din plin și a vrut să arate și altora ce a descoperit.

O femeie a privit în oglinda retrovizoare ca să vadă ce face câinele său pe bancheta din spate, dar s-a amuzat când a văzut o iluzie optică

Howard este un câine din rasa Great Dane și are cinci luni. Animalul este încă un pui plin de energie, care descoperă lumea și care încă nu este conștient de dimensiunile trupului său, care oricum are un ritm amețitor de creștere.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești cei 4 gheparzi din imagine? Unde se ascund felinele, de fapt

Tocmai de aceea, patrupedul este mereu pus pe șotii și nu ratează vreo ocazie să exploreze mediul înconjurător. Era o zi ca oricare alta atunci când el și stăpână lui, Ellen MacKenzie, au plecat într-o plimbare cu mașina.

În timpul călătoriei, femeia a privit de câteva ori în oglinda retrovizoare, ca să vadă ce face animalul său de companie. Ca de obicei, acesta se uita curios în toate direcțiile și își strecura botul peste tot pe unde putea, ca să observe totul. La un moment dat, când a privit din nou în oglinda retrovizoare, nu mică a fost surpriza femeii atunci când a descoperit în ce poziție amuzantă stătea Howard, câinele din rasa Great Dane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Animalul își strecurase jumătate din corp de pe banchetă spre portbagaj, apoi capul l-a strecurat înspre interior, printre două tetiere. Când a văzut cum arată patrupedul, femeia s-a amuzat copios, arată cei de la thedodo.com.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești pasărea dintre pietre? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Profitând de faptul că mașina era oprită în momentul respectiv, Ellen MacKenzie a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a surprins iluzia optică într-un clip video.

Filmarea a fost apoi publicată pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții printre internauți. Așa cum era de așteptat, câinele Howard s-a ales cu mulți fani. Clipul video de pe TikTok a adunat mai bine de trei milioane de vizualizări. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi iluzia optică.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x