Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești câinele care s-a pierdut? Doar cei cu privire ageră reușesc

O iluzie optică a devenit virală și oameni din întreaga lume au încercat să descopere unde se află câinele pierdut, de fapt. Încearcă să găsești răspunsul în mai puțin de 10 secunde.

imagine cu un oras in care se afla un caine pierdut Galerie
O imagine cu un oraș s-a transformat într-o iluzie optică virală | jagranjosh.com

O imagine cu un câine pierdut s-a transformat într-o adevărată iluzie optică. Mulți au încercat să descopere unde se află animalul, însă puțin au reușit să găsească răspunsul corect. Doar cei cu privire ageră reușesc. Încearcă să te uiți atent la poză și să descoperi unde este câinele, în mai puțin de 10 secunde.

O iluzie optică ce prezintă imaginea unui oraș în care s-a pierdut un câine a devenit virală

Atunci când privești poza de mai sus vei putea observa că este surprins un cadru dintr-un oraș, unde există clădiri, copaci, mașini, străzi și o mică fântână arteziană realizată din piatră de culoare albă, în ceea ce pare să fie intrarea într-un parc. Undeva în tot acest cadru există și un câine care s-a pierdut de stăpânul său. Bărbatul își plimba animalul de companie atunci când acesta a început să fie tot mai energic și, într-un moment de joacă, acesta a fugit și s-a pierdut de stăpânul său. La un moment dat, animalul s-a oprit într-un loc, așteptând să fie găsit.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pasărea din imagine în 7 secunde? Iată răspunsul

Deși nu este la vedere, patrupedul pare să fie destul de greu de reperat în această iluzie optică ce surprinde imaginea unui oraș. Doar cei cu privire ageră reușesc. Încearcă să te uiți atent la poză și să descoperi unde este câinele, de fapt. Cei care reușesc să facă asta în mai puțin de 10 secunde pot spune despre ei că au o privire ageră.

Poza a apărut pe canalul de YouTube The Quiz Central și a fost apoi preluată de cei de la jagranjosh.com.

Încearcă și tu să te uiți la imagine cu atenție și să îți dai seama unde se află ascuns câinele, de fapt. Dacă reușești să facă acest lucru în mai puțin de 10 secunde, atunci nu numai că ai un simț al observației foarte bine dezvoltat, dar cu siguranță poți spune despre tine că ești o persoană inteligentă, ce se pricepe de minune la detalii. Dacă nu mai ai răbdare să cauți, atunci privește atent copacul de lângă fântâna arteziană, căci în dreapta lui, în iarbă, se află câinele pierdut. Acesta are blana cafenie.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

O femeie vorbea cu soțul atunci când el a văzut un semn bizar pe față. A dus-o la spital și medicii i-au dat un diagnost... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x