Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești calul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

O fotografie făcută într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur pot găsi calul ascuns în poză în mai puțin de 8 secunde.

imagine cu o padure Galerie
O imagine cu un cal ascuns într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică | reddit.com/jagranjosh.com

O imagine din natură s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și oameni din întreaga lume au încercat să își dea seama unde se află ascuns calul din poză. Tot ce ai de făcut este să descoperi animalul în mai puțin de 8 secunde. Dacă faci asta, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai un spirit de observație greu de egalat.

O fotografie cu un cal ascuns într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală

Această poză a fost făcută de un fotograf în timpul unei plimbări prin pădurea națională Tonto din Arizona, Statele Unite ale Americii. Aceasta este a șaptea cea mai mare pădure națională din Statele Unite, cu peste 2,9 milioane de acri.

În imagine se poate observa o porțiune de pământ acoperit de pădure. Undeva, perfect camuflat în acest peisaj, se află un cal. Crezi că poți să îl găsești? Dacă faci asta în mai puțin de 8 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră precum cea a unui vultur.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pescarul din imagine în 11 secunde? Iată răspunsul

Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară. Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află ascuns calul, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci privește cu atenție în stânga jos, acolo unde vei găsi un cactus. în dreptul lui există un pâlc de copaci și, printre ei, se poate observa un cal care stă liniștit și paște.

Citește și: Iluzie optică de senzație! Un câine s-a ascuns în dormitor. Tu poți să îl găsești în mai puțin de 7 secunde? Iată răspunsul

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția, arată cei de la jagranjosh.com, care au preluat imaginea de pe Reddit.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Testul rapid și simplu care îți arată dacă ai probleme de sănătate. Pașii au fost explicați de către Lidia Fecioru... Cerul din Finlanda a făcut spectacol în culorile curcubeului. Cum a surprins o fotografă fenomenul atmosferic extrem de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x